Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdemes többfajta teszttel...

Érdemes többfajta teszttel tesztelni? Próbáljam másikkal?

Figyelt kérdés
Késik a mensim,ma reggeli teszt negatív lett(X-epil),de én érzem,hogy valami furi van:-)ma veszek másik fajtát,hátha..:-)
2010. márc. 16. 11:42
 1/6 anonim ***** válasza:
ismételd meg1-2 nap múlva(reggel)
2010. márc. 16. 11:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Én egyfajta teszttel teszteltem, de minden nap egymás után. Szerintem így össze lehet hasonlítani a teszteket. Ez jött ki: [link]
2010. márc. 16. 11:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Persze,csinálj másikat:-)Míg nem jön meg van remény.
2010. márc. 16. 11:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Bocsi nem tartozik ma témához.Kedves második válaszoló!Te mikortól kezdtél tesztelni?Késett már a mensid akkor?
2010. márc. 16. 12:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Március 8.-án kellett volna megjönnie, ma reggel teszteltem én is X-epil-el és 2 csíkos lett:)

Próbálj meg egy másik fajta tesztet vagy várj még 1-2 napot...

2010. márc. 16. 13:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Aznap kezdtem tesztelni, amikor nem jött meg. Ez volt a 29. nap, és a 16. napon ovuláltam előtte. A teszt vaterás One Step teszt volt, 10-es érzékenységű.
2010. márc. 16. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!