Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segítség,16 vagyok és terhes!?

Segítség,16 vagyok és terhes!?

Figyelt kérdés

Ma csináltam egy tesztet és terhes vagyok. Nem tudom hogyan történhetett, mindig védekeztünk, valószínűleg nem vettük észre, hogy kiszakadt a gumi...

Nagyon félek, teljesen sokkos vagyok, hogyan mondjam el a szüleimnek?

Mi lesz ezután?:'(

Még a páromnak sem mertem elmondani!

2015. okt. 12. 22:17
 1/7 anonim ***** válasza:
17%

Hány éves a párod? Milyen a kapcsolatos vele es a szüleiddel?

Anyagilag hogyan altok?

En megtartanám mert egy esetleges abortusznal fenn áll a kockázata hogy nem lehet később gyereked.

2015. okt. 12. 22:29
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

A szülésnél is és a császármetszésnél is, kedves utolsó! Illetve a missed abnál is.

Amúgy az esélye kb annyi, mint hogy most ebben a pillanatban elcsap egy jármű, bent a fűtött szobában.

2015. okt. 12. 22:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj mindenképp el kell mondanod. Ez a dolog nem fog elmúlni, visszacsinálni nem lehet. Mondd ezt nekik: figyeljetek, nagy hibát követtem el, védekeztünk, ennek ellenére sajnos terhes lettem.

Hány hetes vagy? Mit szeretnél, megtartani, örökbe adni, elvetetni? Nem szabad sokáig húzni egyik lehetőségben sem a dolgot, minél hamarabb cselekedj. Mondd el a szüleidnek minél előbb, legfeljebb jól lecsesznek, kiabálnak egy kicsit (remélem egy babát váró nőt nem ütnének meg) de segíteni és minél hamarabb cselekedni csak ők tudnak!

Bátorság!!!!

2015. okt. 12. 22:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Annak pedig hogy a későbbiekben nem lehet az abortusz miatt gyereked nagyon nagyon kicsi az esélye ma már. Tényleg kb annyi, hogy most elüt egy kamion. Rengeteg nő került már ilyen helyzetbe, nem is gondolnánk mennyien, és szépen szültek utána is.
2015. okt. 12. 22:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló még semmit nem tud, de már ő mondja, h megtartaná, még azt sem tudja, a lánynak egyáltalán van-e holnap mit enniük, de már beszéli rá a babára, már ijesztgeti, h nem lehet később gyereke, ha ezt elveteti.

Komolyan hányingerem van.

Kérdező, minél hamarabb szólj a szüleidnek! dühösek lesznek, de értékelni fogják, h nem húztad az időt.

2015. okt. 13. 11:17
 6/7 anonim ***** válasza:
én 18 voltam amikor teherbe estem.Azonnal elmondtam a szüleimnek,páromnak legelőször,utána az Ő szüleinek.Mindenki ki volt akadva...ez tény.Hiába is szépíteném. Az abortusz mint lehetőség bennem a páromban és anyámékban fel sem merült.Anyós legelső gondolata persze ez volt.De közöltük a fiával hogy megtartjuk,mert szeretjük egymást,és igenis alkalmasak vagyunk a szülői feladatra. A párom 8 évvel idősebb nálam. Kérdés,hogy mennyi idős a párod? Hogy állnak a Te ill. Ő szülei anyagilag.Mert bizony segítségre szükségetek lesz még ennyi idősen. Viszont ha nem akarod megtartani,akkor minél elő állj legalább anyukád elé,mert nélküle elvetetni sem tudod még,kell melléd felnőtt,aki aláírja a papírokat stb. Minél előbb mozdulj meg...és tessék "felnőtt" módjára felelősséget vállalni a tetteidért,ép úgy mint a leendő apukának. Én is felelőtlen voltam,de helyt álltam,és meg birkóztam a nehézségekkel,amit ugye saját magamnak köszönhetek.
2015. okt. 13. 17:03
 7/7 anonim válasza:

Szerintem is fontos, hogy elmondd a szüleidnek, minél tovább húzod az időt annál rosszabb!!

Nem világvége, mindent meg lehet oldani!

2015. okt. 15. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!