Segítség,16 vagyok és terhes!?
Ma csináltam egy tesztet és terhes vagyok. Nem tudom hogyan történhetett, mindig védekeztünk, valószínűleg nem vettük észre, hogy kiszakadt a gumi...
Nagyon félek, teljesen sokkos vagyok, hogyan mondjam el a szüleimnek?
Mi lesz ezután?:'(
Még a páromnak sem mertem elmondani!
Hány éves a párod? Milyen a kapcsolatos vele es a szüleiddel?
Anyagilag hogyan altok?
En megtartanám mert egy esetleges abortusznal fenn áll a kockázata hogy nem lehet később gyereked.
A szülésnél is és a császármetszésnél is, kedves utolsó! Illetve a missed abnál is.
Amúgy az esélye kb annyi, mint hogy most ebben a pillanatban elcsap egy jármű, bent a fűtött szobában.
Figyelj mindenképp el kell mondanod. Ez a dolog nem fog elmúlni, visszacsinálni nem lehet. Mondd ezt nekik: figyeljetek, nagy hibát követtem el, védekeztünk, ennek ellenére sajnos terhes lettem.
Hány hetes vagy? Mit szeretnél, megtartani, örökbe adni, elvetetni? Nem szabad sokáig húzni egyik lehetőségben sem a dolgot, minél hamarabb cselekedj. Mondd el a szüleidnek minél előbb, legfeljebb jól lecsesznek, kiabálnak egy kicsit (remélem egy babát váró nőt nem ütnének meg) de segíteni és minél hamarabb cselekedni csak ők tudnak!
Bátorság!!!!
Az első válaszoló még semmit nem tud, de már ő mondja, h megtartaná, még azt sem tudja, a lánynak egyáltalán van-e holnap mit enniük, de már beszéli rá a babára, már ijesztgeti, h nem lehet később gyereke, ha ezt elveteti.
Komolyan hányingerem van.
Kérdező, minél hamarabb szólj a szüleidnek! dühösek lesznek, de értékelni fogják, h nem húztad az időt.
Szerintem is fontos, hogy elmondd a szüleidnek, minél tovább húzod az időt annál rosszabb!!
Nem világvége, mindent meg lehet oldani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!