Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terheseknek ártalmas a kocogás?

Terheseknek ártalmas a kocogás?

Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 08:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezt en is szeretnem tudni. Valaki tudja a valaszt? Persze en is csak konnyu kocogasra gondolok.
2010. márc. 16. 08:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Terhesen az olyan sportokat javasolják, amik nem járnak rázkódással és/vagy kifulladással. Persze van, aki gond nélkül fut és kerékpározik ebben az állapotban, de inkább a sétát, úszást, óvatos tornát, jógát stb ajánlják az orvosok.
2010. márc. 16. 10:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtam kocoghattok, en kosarlabdaztam az a ligaban egeszen 18-ik heteig, ami azt jelenti, hogy napi 2x2 ora edzesp plusz hetvegeken meccs, s nagyon jol ereztem magam, mondjuk en ezt csinaltam akkor mar evek ota, nem akkor kezdtem el.Szerintem ami jo neked az jo a babank is!Konnyu terhesseget!
2010. márc. 16. 10:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Mindenképp kérdezd meg erről a dokidat! De szerintem ez attól függ, hogy előtte is kocogtál -e rendszeresen. (ha nem, akkor ne most kezd el) Ha igen, akkor nem hiszem, hogy baj lehet belőle, ha egyébként minden rendben van a terhességgel. Én pl nagy bringás vagyok, mindenhova biciklivel megyek, és én bicikliztem az első héttől az utolsóig! Óriási hasam volt, a végén már szinte nem bírtam menni, mert annyira nyomta a hólyagomat, viszont ülve ez nem volt, ezért biciklire pattantam még az utolsó héten is, és úgy mentem be a védőnőhöz. Elég furán néztem ki, meg is jegyezte egy ismerős :)
2010. márc. 16. 13:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Koszi szepen lanyok!

Aranyos lehettel a biciklin nagy pocakkal! :))

2010. márc. 17. 08:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát igen, elég mókás voltam :D

Minden jót, és boldog babavárást!

2010. márc. 17. 13:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Én azon a véleményen vagyok, hogy ha nem jó, akkor az még kismennyiségben és óvatosan sem esik jól. Ez esetben természetesen ne csináld! De ha jól esik, akkor nem sokat és óvatosan szerintem lehet.

Nekem egy ismerősöm két gyerekes már, az egyikkel simán csinálta ő is az általa tartott edzéseket, a másikkal viszont nem esett jól neki ez a fajta intenzív mozgás, így abba hagyta.

2010. márc. 23. 17:08
 8/8 anonim válasza:
Ha idő elött szeretnél szülni mindent bele!Nem buli egy kora baba!!!!!!!!!
2010. márc. 23. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!