Létezik, hogy mindkét petefészkemben érzem a peteérés?
Figyelt kérdés
Először a jobb petefészkem feszült picit pár órán át, utána a bal kezdett fájdogálni, nyilallni, szintén órákon keresztül. Ezt már ülőhelyzetben is megéreztem. Majd mindkettőben éreztem enyhe fájdalmat estefelé, felváltva... 11. ciklusnapon. Peteérés, ovuláció, vagy talán ciszta is lehet? Hónapok óta nincs tojásfehérje nyákom, így azt se tudom, mikor kellene peteérésnek lennie. Viszont a ciklusom pontos, aszerint 14. nap.2015. okt. 11. 11:48
1/4 anonim válasza:
A peteérés nem jár fájdalommal, így nem azt érezhetted.
2/4 anonim válasza:
Szerintem ciszta lehet a probléma, én ugyanis sosem érzem a peteérést és az ismerőseim sem. Nézesd meg.
3/4 A kérdező kommentje:
Máskor is éreztem már a petefészkeim környékén feszülés, szurkálást, de nem tulajdonítottam jelentőséget neki. A tegnapi kicsit más volt és intenzívebb, ezért gondoltam ovuláció előjelének vagy a pete érésének... Attól tartok, mégis ciszta lesz akkor.
2015. okt. 11. 12:56
4/4 anonim válasza:
Szia! Én is érzem a peteérést minden hónapban. Valamikor nekem is mindkettő szurkál. Nincs cisztám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!