Császármetszés után az orvos 1 évet javasolt a következő terhességig.10 hónap? Mi a véleményetek?
Jaj szörnyű lehetett!
Én 36 hetesen szültem meg a halott kisfiamat. Nem császároztak pont az miatt, hogy a következő szülés is sima lehessen. Azóta már megszületett a kisfiam 14 hónapos!
Remélem Te is nemsokára kezedben tarthatod a babádat!
Kitartást kívánok!
én is császárral szültem, és rá 9 hónapra megint terhes lettem a doki nem mondta hogy gond lenne.
Sőt most kérdeztem meg tőle, hogy nem akarja megvizsgálni az előző heget nehogy szétnyíljon vagy ilyesmi...
Erre azt mondta nem nézi meg minek? az a heg nem tud szétnyilni.
És fogadott doki tehát nem trehányságból nem vizsgálja.
Szóval nyugodtan ess teherbe ha szeretnél, tuti nem lesz baj, van olyan doki aki csak 6 hónap várakozási időt mond.
Sok sikert és egészséges terhességet kivánok Neked!
Szia! Először is minden együttérzésem!
Azt gondolom, hogy csak sejtegetni tudjuk mi, akiknek ilyenben nem volt részünk, hogy milyen lehet ez...
Viszont bármennyire nehéz a várakozás, érdemes az orvos utasítását betartani.
ALapból császár után a két év várakozást szokták mondani, tehát a 10 hónap ennél sokkal kevesebb.
Szerintem nem lehet összehasonlítani ebben a helyzetben az anyukákat, mert itt mindig az egyes eset számít, jelen esetben a Te sebgyógyulásod.
Lehet, hogy másé olyan jó, hogy 3 hónap után bevállalhatja a köv. babát, de az nem a Te méhed. A Te orvosod látta csak a tiedet, ha tényleg ilyen nehéz még a két hónapot kivárni (amit megértek), akkor inkább menj el egy másik orvoshoz, hátha ő azt mondja, hogy már ok. a sebed, és mehet a projekt, de azok után, amiken keresztül mentél, mindenképp érdemes óvatosnak lenni...
A lehető leghamarabbi gyermekáldást és jó egészséget Nektek!
Menj el uh-s dokihoz és nézesd meg a méhedet,sőt menj el olyanhoz is aki megnézi a belsőszerveid,ha mindkettő doki azt mondja h lehet,akkor mindent Csináltass vérvételt,és menj belgyógyászhoz,vizygáltasd ki magad előtte! Ezt 1 hét alatt meg is tudod tenni.
Sajnálom ami veletek történt.:-((Megkérdezhetem mitől repedt meg a májad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!