Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A peteérés napjától, vagy az...

A peteérés napjától, vagy az utáni naptól számoljuk a dpokat?

Figyelt kérdés
2015. okt. 7. 09:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Bocsánat lányok hogy meg kérdezem de ti honnan tudjátok hogy mikor van pont tüsző repedés?mert ugye onnan számolható dpo.
2015. okt. 7. 11:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Kedves 11-es, én hőgörbéztem. Az első megemlekedett hőjű napot vettem 1. Dpo-nak. A görbéből csak utólag lehet meghatározni az ovu pontos idejét, ezért a 10. ciklusnaptól kétnaponta voltunk együtt, hogy MINDIG legyen élő sperma bármikor repedjen. Nekünk bevált. ;)
2015. okt. 7. 11:20
 13/15 A kérdező kommentje:
Nekem leesett a hőm és olyan érzés volt, mintha késsel szúrkáltak volna a jobb petefészkemben egész este. Aznap és másnap ilyen nyálkás folyásom volt. elötte fehér krémes utána is. 1-2 nap szárazság, most megint krémes + néha oylan érzésem van, mintha megjönne.
2015. okt. 7. 11:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Hőgörbéből, ovutesztből, hüvelyváladék milyenségéből, peteérésre utaló szurkáló érzésből, ovus vérzésből lehet tudni, én őszintén szólva csak sejtettem annó, és csak utólag, az uh-s méretek alapján tudtam úgy nagyjából kiszámolni, hogy mikor foganhatott, mert nem vezettem a hőm, és nem is ovuteszteltem, a pms tünetek miatt meg néha nehéz volt eldöntenem, hogy mikor lehetett az ovuláció, hüvelyváladékot nem figyeltem, ovus vérzésem meg abban a hónapban nem volt:)
2015. okt. 7. 12:04
 15/15 anonim ***** válasza:

11.vagyok.

Köszi lányok hogy meg osztottatok, én annyira nem tudom figyelni magam. Ezek szerint akkor ti is tipp alapján szamoljatok ki a dpo?

Vagy az utolsó szurkálodàst érző napon?

2015. okt. 7. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!