Volt valaki úgy, hogy 10. Dpo-n negatívat tesztelt par nappal később pedig pozitív lett? A többi lent.
Figyelt kérdés
Az első gyeremekemnel mar a 9. Dpo-n kimutatta a teszt. Pontosan tudom mikor volt a peteteresem, mert ovulacios tesztet használtam. Vasárnap-hétfőn nem kellene megjönne. Egyfolytában érzem a hasam. Pont ugy, mint mikor terhes voltam. A melleim mintha teltebbek lennének. Mas tünetek nincs. Vagy legalábbis semmi tipikus. Nem kellene legalább egy icipici halvány csiknak lennie, ha terhes lennék?2015. okt. 7. 09:20
1/9 anonim válasza:
Nem! Legyél türelemmel még pár napig.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igyekszem! 😊
2015. okt. 7. 09:30
3/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem kéne látszania még. Ráadásul minden terhesség más, simán lehet, hogy most csak később emelkedik a hormonszint elég magasra. Türelem! :)
4/9 A kérdező kommentje:
Jaj, de jo lenne, ha igazad lenne! Szerintetek mikor teszteljek es mivel?
2015. okt. 7. 10:01
5/9 anonim válasza:
Igen, 9-10. dpo-n negatív, 11.-en nagyon halvány pozitív (x-epil teszt)
6/9 anonim válasza:
Én megvártam a 15. Dpo-t és akkor is még halvány volt a vizeletsugaras Facelle. Szerintem ez az egyik legjobb teszt.
24+5 hkm
7/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat! Kedves 10:14-es volt valami tüneted?
2015. okt. 7. 10:30
8/9 anonim válasza:
Semmi az ég világon:) Na jó, ez így nem teljesen igaz, a szokásos mellérzékenységem kb. a 10. dpo körül kezdődött, de ez sokkal korábban szokott, és volt egy egynapos görcsölgetés, ami eltért a korábbiaktól, de akár a menzesznek is betudhattam volna, ha nem lett volna addigra már halvány pozitív tesztem. Szóval nekem kb. semmi nem volt más, mint szokott, csak csúsztak ezek a tünetek. Mivel előfordult 1-1x hosszabb ciklus, így ezeket nem vettem jeleknek:)
9/9 anonim válasza:
Barátnőmnek menzesz kimaradás után 4. napon még negatív volt a tesztje, rá egy hétre pedig pozitív :-)
Nyugi, lehet késői peteérés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!