Ovu utáni 7. napon ha leesik egy kicsit az lehet beágyazódás?
Figyelt kérdés
az ovuláció napjától számított 7. nap és 36,9ről 36,7re lement ma ismét visszament 36,9-re. Fájnak a melleim illetve néha szurkáló fura érzés van a hasamban.2015. okt. 6. 10:26
1/8 anonim válasza:
Nem, ez egy nagyon elterjedt és kiírthatatlan tévhit! A lutealis közepén ösztrogéntermelés okoz hőleesést. Hiába esik egybe időben a beágyazódás kezdetével, semmi összefüggés nincs a kettő között. Itt ír erről is többek között az a doktornő, akinél szerintem senki nem ért jobban a görbékhez.
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor ez a 2tizedes leesés ha nem beágyazódás attól még lehet baba? Tudom még van 7-8 napom. Mert a 13. napon volt ovum.
2015. okt. 6. 10:36
3/8 anonim válasza:
Persze hogy lehet, hogyne lehetne! :) Csak annyit mondtam, hogy nem függ össze a kettő! Semmi gond nincs a hőleeséssel! Ha megnézed ezt az oldalt, számtalan példagörbét találsz, egészen eszeveszett görbékből is lehet baba! :)
4/8 A kérdező kommentje:
Átolvastam, nagyon sok érdekes és hasznos infó volt bene :)
2015. okt. 6. 10:44
5/8 anonim válasza:
Ebből még bármi lehet! :) Nekem személy szerint a 7. napon leesett a görbém és mensi görcseim voltak. Mivel szabálytalan a ciklusom, azt hittem meg is fog jönni, de semmi. A hőm másnap ismét fent volt. Rá 10 nappal pozi teszt. :) De ezt az ember csak utólag tudja beazonosítani és mindenkinél más. Nekem egyébként a többi hónapban sosem esett le a görbém, csak ténylegesen menstruáció előtt. Szorítok! :)
6/8 A kérdező kommentje:
Ma ismét 36,7 a hőm, vagy ennyit számít esetleg 10 perc?
2015. okt. 7. 06:14
7/8 anonim válasza:
Nem számít 10 perc. Milyen az egész görbe? Linkeld be!
8/8 A kérdező kommentje:
2015. okt. 7. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!