Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciklus 24. napján nagyon...

Ciklus 24. napján nagyon vastag nyálkahártya lehet baba?

Figyelt kérdés
22mm-es a nyálkahártya,réteges felritkulás látható az ultrahanggal,de a doki nem mert mondani semmit,azt mondta a heten kiderül minden.Volt valaki igy ?Lehet baba? Mensigörcsöket érzek napkozbe neha-neha ,derekam és melleim is fájdogálnak .Tudom ez mensijel,de reménykedek.
2015. okt. 5. 17:32
 1/9 A kérdező kommentje:
A felritkulást láttam olyan tojás-amőba alaku és 3 réteges,világosabb a monitoron a méhben van a nyálkahártyában
2015. okt. 5. 17:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha a felritkulás baba miatt van, már bőven pozitív a teszt. Ha baba, akkor nagyon korai peteérés lehetett. Fura a 22 mm-es nyálkahártya is... Teszteltél?
2015. okt. 5. 18:22
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen most délutan elkovettem a hibat.negativ is lett.A mensimnek csütörtökön kellene megjönnie.Azt mondta a doki akkor hivjam ha megjon,hogy milyen állagu és milyen mennyisegu.És ha nem jön meg utana valo nap teszteljek reggelibol és akkor is hivjam,mert ha nem baba akkor is latni szeretne.Remelem nincs baj :(
2015. okt. 5. 18:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Ma reggelre a tegnapi negativon megjelent a masodik csik.
2015. okt. 6. 07:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Mutatsz képet? Hivatalosan azt már nem nagyon lehet figyelembe venni... Szerintem holnap reggel tesztelj újra első pisiből, hátha már időn belül is jelenik meg második színes csík.
2015. okt. 6. 07:56
 6/9 A kérdező kommentje:
Mindjart feltöltöm,nem dobtam ki a szekreny tetejen volt a furdobe és most latom ott a halvány csik.
2015. okt. 6. 07:57
 7/9 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

Hát egyiken sem látszik,nagyon rossz a minosege a gepem fenykepezojenek.Nem élem bele magam semmibe :( Én látom szabad szemmel,de hat ez csak másnapi idontuli eredmény.Holnap még nem tesztelek holnaputan van a nemvárt,kibirom addig,mert csak elszomoritom magam...

2015. okt. 6. 08:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Tényleg nem látszik a képeken... Színes a csík élőben? Ha szürkés, törtfehér, akkor biztos, hogy száradási csíkról van szó. A reagens helye szemmel látható száradás után. Kíváncsi vagyok a későbbi tesztre.
2015. okt. 6. 08:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen szines,halvany piros.Irok majd mindenképp.köszönöm.
2015. okt. 6. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!