Vélemények? Budai Meddőségi Centrumról és Dr. Szűcs Zoltánról?
Sziasztok!
Idén decemberben megyünk a Budai Meddőségi Centrumba Dr. Szűcs Zoltánhoz az első konzultációra. Voltunk már ott korábban, és akkor ő tartotta ezt az előadást a pároknak az inszemináció és lombik menetéről, és nekünk szimpatikus volt, így úgy döntöttünk hogy hozzá megyünk.
Van itt köztetek olyan, aki nála volt, vagy ismeri jobban.
Nem ő az orvosom, de az orvosom egyszer szabin volt és Szűcs csinálta az inszeminációt és nála voltam előtte két nappal konzultáción.
A konzultáción nekem nem volt szimpatikus tett egy megjegyzést amit akkor én nagyon a lelkemre vettem, de az inszemináció előtt nagyon kedves volt.
Hát nekem egy ismerősömék is nála voltak, ők nagyon elégedettek voltak vele, és gondoltam mi is megpróbáljuk. Viszont azt is mondta, hogy mostanában sokat változtak ott a dolgok és ne vegyem a szívemre a megjegyzéseket és ne hagyjam magam megbántani.
De azt hiszem ez egy olyan terület, ahol nagyon könnyű megbántani a párokat szerintem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!