Terhességi teszt, vélemények?
Én elmennék a gyógyszertárba és vennék egy Gabriel tesztet.
Ha 2 különböző pozitív lett, a netes pedig negatív, akkor lehet vmi baj van vele...nem tudom, én még soha nem rendeltem netről tesztet.
Én úgy jártam,hogy késett 1 napja. Csináltam rgy xepil tesztet. Ha fényfelé tartottam úgy láttam mintha lenne valami. Csináltam 2 nap múlva újra xepil-t ugyanolyan volt. Vártam még 2 napot, csináltam reggeli vizeletből egy Gabriel-es tesztet negatív. Mentem panaszkodni nővéremnek,hogy nem hiszem el legalább jönne meg ha már nem pozi a teszt. Erre ő ajánlotta az expect tesztet és el is ment nekem a boltba,hogy majd csináljam meg másnap reggel. Nem bírtam várni így kipróbáltam még aznap délután hátha. Olyan erős pozitív lett,hogy el sem tudtam hirtelen hinni. Pláne, hogy a reggeli vizeletből a gyógyszertáras Gabriel tesztet csináltam meg.
Szóval nekem az Expect vált be és azt tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!