Ha az orvos látott egy 3-4 hetes magzatnak megfelelő "pöttyöt" az hány hetes terhességnek számít?
Az orvos szerint "biztosan nem ciszta" szóval nem értem. 2 hete is csináltam teszteket. 4 negatív x epilből. A mai /Angyal/ nevű teszt ma délután, negatív lett. Az orvos nem tudja biztosra. Ez a teszt anyukámnak már a 3.héten kimutatta. Azért ajánlotta ezt. Gyógyszertári. A méhem és a petefészkem szurkál, 4 hete. Egy egy rossz mozdulatnál belenyilall az egész alhasamba /pl ha befeszítem/ néha hányingerem van ami megint lehet az izgalomtól. Néha pedig
Mensi érzetem van 6 nap múlva kell megjöjjön. A mellem érzékeny, mint múlt hónapban is. Nem értem a dokit
Teljesen mindegy, hogy a doki szerint nem ciszta, ha a teszt nem mutatja, akkor nem is terhesség. Akkor valami más, ezer dolog lehet.
Ahhoz képest, hogy a terhesség korát csak én adtam meg helyesen, eléggé lepontozott valaki. Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!