1,5 hete késik, első teszt negatív lett. Lehet baba?
Szia! Hát sokat olvastam erről, mert én is így vagyok ezzel!! Több helyen olvastam, hogy igen ez előfordul! De őszinte leszek...én itt agyalok a gép előtt fórumokat olvasgatva vajon terhes lehetek e....annak ellenére, hogy kikérném az orvos véleményét :)
Remélem babás vagyok, és ha szeretnéd, akkor remélem Te is :)
Tehát röviden a válaszom annyi fórum után :)IGEN LEHETSÉGES,HA ESETLEG KÉSŐBBI VOLT A PETEÉRÉS...
Sok sikert!!
Mihez kell gratulálni, első?
Nekem 3 hetet késett és cisztám volt. Akkor ahhoz gratuláltál volna, vagy mi?
Vagy baba, vagy egy csomó minden lehet (lehet Google-zni), pl: felfázás, fertőzés, ciszta, stressz, vmi szervi probléma, stb stb stb.
Akkor tesztelj megint. Nem értem, hogy miért nem ez az alap, és miért az az első, hogy kiírsz ide egy kérdést.
Jah, de tudom: mert innen ápolgatják a lelked, a teszt meg nyersen megmondaná, hogy mi van.
Jaj, vegyétek már le a fejem a gratuláció miatt :D
Általában az első jele, hogy késik. Nem törvényszerű, de ez az első "kézzel fogható" jele.
Meg még számos más dolognak is ez lehet a jele,hogy késik. Nem csak a terhességnek.
Kérdező! Csinálja most egy tesztet, ha negatív,nincs baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!