Menstruáció után 2 héttel már biztosat mutat a teszt?
A menstruációm megjött, 6 napig tartott. 2 tesztem is negatív lett. Mensi után pont 2 héttel csináltam még egyet, reggeli első vizeletből, az is negatív lett.
Érzékeny a mellem, szurkál a méhem, felváltva a petefészkem és sokat pisilek.
2 hét után már hihetek a 3.negatívnak? Köszönöm szépen!
Ha volt mensid minek a teszt? De mindegy a valasz igen, 12 nappal a menstruacio kesese utan mar pontos az eredmeny.
18/L ( nem riogatni akarlak De mikor anyam engem vart negativ volt a teszt, az ocsemnel detto. De ez nagyon ritka)
Csutortokon megyek dokoihoz, de nagyon felek. Mensi utan 19-20 nappal mar csak kimutatna, nem? Holnap tesztelek megegyet.
Anyukadnak nem mutatta ki. De menstrualt? Vagy legalabb onnan tudta, h nem jott meg neki?
A terhességi tesztnél nem az a lényeg mikor menstruáltál utoljára, hanem mikor történt az a "dolog" aminél fennált a teherbeesés veszélye. Innentől számított legalább három hét kell ahhoz, hogy a teszt jó eséllyel megbízható eredményt mutasson.
A menzesz megjötte nem jelenti azt egyértelműen hogy nem vagy terhes, van akinél sokáig párhuzamos a két dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!