Csak én látom, hogy pozitív? Valószínűleg igen, de hátha valaki észreveszi rajtam kívül.
Mondtam én, hogy pozitiv!!!:)
Gratulálok a kicsihez, vigyázz nagyon magatokra,ha lehetőséged van rá pihenj minél többet.Nagyon örülök, és lehet,hogy csak a hormonok hatása, de elsirtam magam a tesztedet látva.
Boldog Babavárást!!!
21 hetes km.
Gratulálok.csak jól láttam az elsőn,hogy nem 100% nega:)
Tényleg pozitív:)))))))))))))))))))99
Vigyázz magatokra!!!
10 heteske:)
Köszönöm szépen a gratulációkat!
Tünetek: elsőzör az volt gyanús, hogy máskor a 25-ik nap után mindig "belobban" az arcom, pattis lesz. Most nagyon szép tiszta volt. Aztán pénteken olyan furcsán mensis érzésem volt, de ugye még korai lett volna. Vasárnap teszteltem, és már a kis halványka csíkból tudtam, mert még ilyenem sem volt soha...
Tegnap fájogatott a mellem, mára nem fáj, de duzzadt.
Vitaminok: Jó Közérzet vitamint szedtem, de nem 6-ot ahogy írja egy napra, csak kettőt. Meg Omega3-at szedek, de azt már évek óta mindig.
Szia, az a "régi" 7.27-es vagyok. Teljes szívemből gratulálok Nektek!!! Annyira vártam az eredményt, és nagyon boldog vagyok, tényleg, amiért pozitív a teszted! Ez szuper! :))) Jól láttam én, az én tesztjeim ugyanilyenek voltak az elején. Annyira örülök most ennek, komolyan mondom.
Mi most értünk haza, 4D Uh-n voltunk és mi pedig ma tudtuk meg, hogy kislányunk lesz. Rögtön jöttem a géphez és megnéztelek :)
Vigyázz Magatokra,
Myra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!