Ez a barnázás lehet terhesség, es ha igen melyik ovubol?
Figyelt kérdés
13an volt az elso ovulaciom majd 19en meg egy.23an eros nyilalast ereztem a mehem jobb oldalanal.ez volt a 10.dpon majd a 12.dpon ujra 2x ereztem este.a 13.ai ovuhoz viszonyitva tegnap kellett volna nem megjonnie es tegnap elott ota csak barnazom.nem faj.nem gorcsolok.nincs piros ver csak barnazas.mitol van?lehet hogy a masodik ovus pete termekenyult meg es még nem agyazodott be?de ahhoz kepest a 23ai nyilalas meg tul koran lett volna.nem?az elsohoz viszonyitva meg nem kene barnaznom.vagy ez lehet progihiany is?2015. szept. 28. 13:52
11/14 A kérdező kommentje:
9/10 de aranyos vagy :) jaj lanyok.egy kicsit lelket ontottetek azert belem.nagyon el voltam keseredve.annyira biztosra vettem h most sikerult
de talan megis.a remeny hal meg utoljara.de azt a teat kiprobalom majd ha esetleg megse sikerult volna most...nem tudom..ilyen még soha nem fordult elő
2015. szept. 28. 17:32
12/14 A kérdező kommentje:
Barnazom neha enyhe verrel.ma gorcsoltem is kicsit.betudom ezt menstruacionak csak valahogy ebben a honapban gyengebb.szoval ugy nez ki megjott :(
2015. szept. 29. 08:48
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm :(
2015. szept. 29. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!