Járt már valaki így?
Figyelt kérdés
Ma van az a nap, mikorra nem várom... tegnap délelőtt kis barnázás, ma délután újra, teszt negatív. Valószínűleg másfél hete lehetett a peteérés (pont akkor nem csináltam ovu tesztet, előtte-utána igen), ez utalhat a beágyazódásra? Volt hasonlóan valaki? innentől mikor csináljak újra tesztet?2015. júl. 8. 15:52
1/2 anonim válasza:
Nekem a nagyobbik lányommal volt beágyazódási vérzésem, de csak egy nap, és rózsszín volt. Akkor az 5 nappal volt az ovuláció után, nem is értettem, hogy-hogy ilyen hamar. A másfél hét szerintem kicsit sok (7-8 napot vándorol a megtermékenyített petesejt), de az enyém meg kevés volt, szóval ki tudja... Tehát lehet, de az is lehet, hogy nem volt peteérésed, és barnázol a menses előtt néhány napig, mert valamilyen hormonproblémád van. Ezt csak azért írom, hogy készülj fel a rosszabb verzióra is, így mégkellemesebb meglepetés lesz, ha 1 hét múlva pozitívat tesztelsz. De reméljük baba van a dologban! :)
2/2 A kérdező kommentje:
Elvileg a beágyazódás is több napig tart, lehet, hogy pont az utolsó napokban van ez a barnázás, nem? Mint az előző terhességnél is, most is megvan az a bizonyos mimdjárt megjön érzés napok óta. Mivel akkor is szednem kellett duphastont, most is elkezdtem, de csak felet, biztos, ami biztos. Ez az esetleges menzeszt befolyásolhatja?
2015. júl. 9. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!