Kinek milyen tünetei voltak teherbeeséskor?
Kedves kérdező, az ritka, ha nem várt előtt már ennyi és ilyen tünet van persze nem kizárt :) Megy a drukk :D Első baba lenne? :)
Nekem az volt a tünetem, hogy nem volt tünetem. Mensi előtt mindig fáj a mellem egy hétig, majd mensi napja előtt egy nappal hányingerem van éjjel. Na ezek mind kimaradtak :) Semmi bajom nem volt aztán 6 napja késett mire na veszek egy tesztet, ahogy beértem a gyógyszertárba már kezdődött a mensis hasgörcs hirtelen a semmiből. Biztos pszichés :D
Persze otthon erős pozit teszteltem :) Két hétig fájt a hasam, melleim fájtak néha nagyon főleg mikor kikeltem az ágyból. Rosszul nem voltam csak metrón a tömegben émelyegtem.
Sajnos 9. héten derült ki, hogy nem él a terhességem és ikreink lettek volna. :(
Neked küldöm a pozitív energiát :D Vagy akármit és remélem pozit tesztelhetsz :) Mi is várjuk a kövi pozitív tesztünket :)
Kitartás :D
Köszönöm :) Nekünk 4 év után sikerült...és most kiderült hogy magas a TSH értékem és alul működik a pajzsmirigyem ... ez volt eddig a gond és ezért sem maradtak velünk. Nem tudom Jártál/jártatok e vizsgálatokon akár csak ilyen alapvetőkön... de ezeken mind segít egy kis gyógyszer :)
Persze csak, ha msot nincs veled egy angyalka :)
Szia!
Nekem az volt a tunetem, h nem mult el a mellfajdalom. Kb. Mensi elott egy nappal teljesen elmulik, innen tudom h varhato a mensi.
Parom hivta fel ra amugy a figyelmem, h nem kellett volna mar megjonnie? :-)
Szoval mar kesett, a cicim meg fajt. Masnap reggel megmertem a homet, mert tudom h ha nekem 37 vagy folotte van, akkor eselyes. 37,1 volt. Termeszetesen vettem tesztet, de az eredmenyt boritekolhattam volna akar! :-)
Kivanok neked is egy nagy, eros pozitiv tesztet!!!!
Majd ird meg!
szia ! nekem az esedékes menstruációm előtt egy héttel nagyon erős mindjárt megjön érzésem volt. aztán a nemvárt napján megint, de nem jött meg. rá 2 napra teszteltem, pozitív lett :) drukkolok !
32 hkm
Nekem a nem várt előtt volt két tünetem: az egyik, hogy nagyon fájt a mellem - mindig szokott, de nem ennyire. Konkrétan éjjel arra ébredtem, hogy leszakadnak :(
A másik, hogy két kaját is más ízűnek éreztem. Bár nem sűrűn iszok, megdicsértem a kólát, hogy milyen jó meggyes, már tök régen ittam :D Persze nem az volt. Utána meg szóltam a páromnak, hogy ne egyen a majonézből, mert szerintem romlott. Ő mondta, hogy nincs semmi baja. Másnap pozi lett a teszt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!