Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehettek ezek a teherbeesés...

Lehettek ezek a teherbeesés tünetei?

Figyelt kérdés
12 hetes terhes vagyok, miután együtt voltunk védekezés nélkül a párommal 4 nappal később, amikor elkezdődött az ovulációm rosszul lettem, rázott a hideg, hányingerem volt, ételre nem bírtam nézni, fájt a hasam, haza kellett mennem a munkahelyemről, sajnos elromlott a lázmérőm, de tiszta víz voltam reggel, mikor felébredtem, szóval biztos volt hőemelkedésem. Lehet ez az első jele a terhességemnek, vagy csak egy vírus lehetett? Más is érzett ilyesmit? Azért vagyok kíváncsi, mert ha ekkor estem teherbe nagyobb a valószínűsége, hogy kislány lesz.
2015. szept. 13. 09:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem, ilyen jelei sehol sincsenek egy teherbe esésnek.

Viszont pontos dátuma sincsen a letapadásnak, ezért sem az amérvadó a hetek számolásában.

Amikor a petesejt kilöködik akkor kb 24 órája van hogy a hímivarsejttel találkozzon. Ekkor találkoznak és egyesülnek. Elkezdenek már akkor osztodni, de akár napok is eltelhetnek mire a méhhez érnek. Ott elöször megragadnak majd egyre beljebb épülnek méhfalba, és egyszer csak elkezd kapcsolat lenni a test és a megtermékenyült petesejt között. Ez lassan megy, nem egyböl kapcsolat és minden tünet egyszerre.

Pont ezért is van az, hogy kb az 5-ik héttül kezdödnek szép lassan a tünetek.

2015. szept. 13. 09:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Inkább vírus volt, és amúgy sincs semmi köze ahhoz, hogy kislány lesz-e. Miért is lenne? A Mars a Holdban járt az aszcendenseddel?
2015. szept. 19. 21:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Ez nem aszcendens te! Ceizel Endre tanulmánya! Ha peteérés előtt 2-3 nappal szeretkeznek nagyobb az esélye, hogy kislány lesz, mivel az Y kromoszómás hímivarsejtek bár gyorsabbak, de nem bírják addig mint az X kromoszómás hímivarsejtek. Ha fiút akarsz pont a peteérés napján érdemes szeretkezni, mivel gyorsabbak és megelőzik az x kromoszómás hímivarsejteket, és ebben nincs semmi holdhülyeség, biológia és kész. Mesélhetnék még a hüvely savassága vagy lúgossága lényegéről is, de inkább olvass utána.
2015. szept. 20. 00:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Ismerem ezt a tanulmányt, de az 50 százaléknál továbbra sem hoz jobb eredményt.
2015. szept. 20. 09:57
 5/6 A kérdező kommentje:
70 százalék...
2015. szept. 20. 11:17
 6/6 A kérdező kommentje:
És kislányom is lesz. :)
2015. okt. 27. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!