Lehetek terhes? (Bővebben lent)
A párommal kétszer egymás után szeretkeztünk rövid időn belül (1 óra különbség). Lehetek úgy terhes, hogy nem élvezett belém, de esetleg maradt pici a nemi szervén és belém került? Tudom ez nem valószínű, de rámjött a terhességi pánik és nagyon nem kéne most gyerek.
Köszönöm a választ a segítőkész embereknek!
Persze, hogy lehetsz terhes, sőt, nem is kis valószínűséggel!
Már magában attól lehetsz terhes, ha nem védekezel és csak hogy tudd, a megszakítás csak egy közösülési mód és nem védekezés! Ha járt benned úgy, hogy nem volt rajta gumi és nem szedsz fogamzásgátlót, hiába veszi ki, mielőtt elélvezne, az előváladéka tartalmazhat spermát. És így, hogy ráadásul egyszer elélvezett, már ha az elsőnél elélvezett, akkor az nem ürül ám mind ki, hanem a húgycsőben is maradhat sperma, amit meg a második alkalommal mind beléd került!
Szóval az eset után jó 2 héttel reggeli vizeletből csinálj tesztet, bárt szerintem jobban járnál, ha elmennél az ügyeletre és íratnál fel 72 órás tablettát, amennyiben ez az elmúlt 1-2 napban történt.
Ha nem, hanem előzőleg, akkor imádkozz, ha csak nem akartok gyereket, bár akkor kár megszakítani...
"előváladék nem volt és elsőre elélvezett utána pedig volt mosdóban is és a másodiknál se bennem"
És mégis honnan a fenéből gondolod, hogy nem volt előváladék? Elárulom neked, azt se te, se ő nem tudja megállapítani!:) A másik meg, hogy hiába volt pisilni, nem feltétlenül ürül ki úgy is az egész.
De hát nekem magyarázhatod, én védekezem, úgyhogy nem nekem van idegeskedni valóm...
elsőnél védekeztünk
másodiknál meg jóval előbb kivette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!