Lehetek terhes?
A menstruációm utolsó napja utáni napon szexeltünk a barátommal, az elején óvszer nélkül, mivel úgy tudom, ha előtte nem élvezett el, akkor nincsenek spermiumok az előváladékban. Mielőtt elment, felvette a gumit. Most mégis olyan furcsa érzés van a hasamban, lüktet, vagy nem is tudom elmagyarázni. Nem először van, hogy így megijedek, de nagyon nagyon nem szeretnék most gyereket. Szerintetek mennyire kell félnem? A válaszokat előre is köszi :)
20/l
Az ered lüktet :D
Régebben én is mindig féltem hogy jajj csak ne, aztán nem lettem terhes :)
Most hogy terhes vagyok az elején semmi jele nem volt csak a mensi :)
Persze bármikor teherbeeshetsz, de szerintem nem vagy az :)
15hkm
Előre ne parázz! Elmondom az én storymat, de csak azért, hogy tudj figyelni a jelekre.
Nekem hasonló volt a helyzet, közvetlen menstruáció után voltunk együtt, rá úgy másfél hétre kétszerese lett a mellem és éreztem ezt a lüktetés szerű valamit, utána elkezdtem görcsölni, mint mielőtt megjön.
Ekkor csináltam tesztet, negatív lett. Kellett még vagy 2 hét mire halványan pozitív lett reggeli vizeletből.
Mondjuk nekem ez második terhesség volt, elsőnél 6. héten vettem észre, hogy valami nem ok.
Egyáltalán nem biztos, hogy terhes vagy, hiszen ezek a mensi tünetei is lehetnek, de érdemes odafigyelned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!