Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

A menstruációm utolsó napja utáni napon szexeltünk a barátommal, az elején óvszer nélkül, mivel úgy tudom, ha előtte nem élvezett el, akkor nincsenek spermiumok az előváladékban. Mielőtt elment, felvette a gumit. Most mégis olyan furcsa érzés van a hasamban, lüktet, vagy nem is tudom elmagyarázni. Nem először van, hogy így megijedek, de nagyon nagyon nem szeretnék most gyereket. Szerintetek mennyire kell félnem? A válaszokat előre is köszi :)

20/l

2015. szept. 24. 11:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen. Ha eltelt azóta 2 hèt a teszt majd megmondja. Legközelebb védekezz normálisan. Ne felemásan. Ez így hazárdírozás.
2015. szept. 24. 11:41
 2/13 A kérdező kommentje:
Egy hét telt el még csak :/ Érezhetek egyáltalán ilyen hamar valamit, még ha az is vagyok? Mert lehet csak beképzelem idegességemben. Úgy fogunk, ilyet soha többet..
2015. szept. 24. 11:44
 3/13 anonim ***** válasza:

Az ered lüktet :D

Régebben én is mindig féltem hogy jajj csak ne, aztán nem lettem terhes :)

Most hogy terhes vagyok az elején semmi jele nem volt csak a mensi :)

Persze bármikor teherbeeshetsz, de szerintem nem vagy az :)

15hkm

2015. szept. 24. 11:49
 4/13 anonim ***** válasza:
Mi olyan vicces ebben? Ovuláció bármikor lehet. És elovaladektol is teherbe lehet esni. De ezek nem a tünetek. Tesztelj egy hét múlva.
2015. szept. 24. 12:54
 5/13 anonim ***** válasza:
Kicsi az esélye, de persze bármi lehet... 1-2 hét múlva tesztelj!
2015. szept. 24. 13:24
 6/13 A kérdező kommentje:
Fogok, csak az a baj, már késő lesz, az abortusz meg nekem kb. egy horror, bánom, hogy nem írattam fel 72 órást, nyugodtabb lennék
2015. szept. 24. 13:26
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem csak a stressztől késik most neked. De ha nem jön meg továbbra se, akkor tesztelj
2015. szept. 24. 13:56
 8/13 A kérdező kommentje:
Jaj nem kesik még, egy hete történt a dolog, es meg van olyan két hét amíg meg kene jönnie, csak van ez a furcsa érzésem
2015. szept. 24. 15:58
 9/13 anonim ***** válasza:

Előre ne parázz! Elmondom az én storymat, de csak azért, hogy tudj figyelni a jelekre.

Nekem hasonló volt a helyzet, közvetlen menstruáció után voltunk együtt, rá úgy másfél hétre kétszerese lett a mellem és éreztem ezt a lüktetés szerű valamit, utána elkezdtem görcsölni, mint mielőtt megjön.

Ekkor csináltam tesztet, negatív lett. Kellett még vagy 2 hét mire halványan pozitív lett reggeli vizeletből.

Mondjuk nekem ez második terhesség volt, elsőnél 6. héten vettem észre, hogy valami nem ok.

Egyáltalán nem biztos, hogy terhes vagy, hiszen ezek a mensi tünetei is lehetnek, de érdemes odafigyelned.

2015. szept. 24. 20:13
 10/13 A kérdező kommentje:
A mellemben szerencsére nem érzek semmit, remélem így marad. A hasamban meg kezd ilyen izomlázba átmenni a dolog, nem lehet, hogy a szextől van?
2015. szept. 24. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!