Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnézitek a tesztem ti is...

Megnézitek a tesztem ti is látjátok halványan a második csíkot?

Figyelt kérdés
[link]
2015. szept. 25. 12:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Mi a csudának teszteljen, mikor megjött neki?
2015. szept. 25. 14:38
 22/27 anonim ***** válasza:

[link]

Valóban ott a csík, de ez száradási lesz. Amihez sötétíteni kell, mert ennyire nem látszik egyértelműen képről, azt nem lehet pozitívnak venni.

Drukkolok, hogy a következő hónapban sikerüljön!

2015. szept. 25. 18:32
 23/27 A kérdező kommentje:

Aranyos vagy utolsó :-)

Hát én sem mondanám pozitívnak, még nem dobtam ki és rá néztem késő délután és elég jól kivehető már a csík rózsaszínű, teljesen ki van ugye már száradva. De mindegy már, nem pörgők rajta, jövő héten csinálok egy másik tesztet, ha lesz tünet.

És köszönöm szépen a segítséget és hogy meg néztètek.

2015. szept. 25. 20:12
 24/27 anonim ***** válasza:
Én megnézném még azt a megszáradt tesztet, egy fotót még felteszel róla? Láttam itt már olyat, hogy megszáradt, szép rózsaszínű volt, és mondta is rá mindenki, hogy hiába lett időn túli, tuti pozitív, és az is lett.
2015. szept. 25. 21:19
 25/27 A kérdező kommentje:
Már ki dobtam. Sajnos..
2015. szept. 25. 21:26
 26/27 anonim ***** válasza:
én telórol vagyok és nagyon halványan ott a másik csík. tesztelj még 1x
2015. szept. 28. 19:03
 27/27 A kérdező kommentje:
Teszteltem xepilel és negatív. Téves pozitív volt, .
2015. szept. 28. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!