Milyenek a kilátásaim egy valódi pozitív tesztre? Mikor teszteljek még?
A segítségeteket kérném, és a tapasztalatotokat!
8 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót, azóta nem jött meg! A dokim azt mondta, mivel nekem előtte sem volt rendszeres, a hormoneredmények pedig nem rosszak, egy kicsit várjunk még, kell az idő az agyalapi mirigyemnek, hogy felfogja, hogy már nem szedek bogyót...
Össze-vissza voltunk együtt, nem figyeltem én semmit már az utóbbi 2 hónapban, csak annyi tűnt fel, hogy kb 1 hete többször hányingerem van, meg néha-néha megjönérzésem.
Ma délután fogtam az egyetlen itthon lévő teszet, de gondoltam, úgyis negatív lesz, nem is értem, mi vitt rá, hogy megcsináljam, ráadásul délután, amit sosem szoktam...
Már 2 percen belül látszódott valami halványrózsaszín 2.csíkocska, de annyira halvány volt, félreraktam az éjjeliszekrényemre, és elbólintottam az ágyon. Kb 10 perc múlva ébredtem, és ott van a 2. csík, kb fele olyan sötét csak, mint a kontrollcsík, de ott van, hunyorgás nélkül, rózsaszínben, jól látható!
Eddig is mindig Lily-t csináltam, de így még sosem jártam... Szeretném hinni, hogy egy valamikori reggeli első vizeletből időben kijön a szintúgy két csík!
Be vagyok zsongva, ugyanis igazából semmi furit nem érzek, hányinger sem volt vészes, meg a melegre fogtam, de anyukám itt volt 5 napja, és azt mondta, gyanús vagyok neki... Jól kiröhögtem! :-)
Bocsánat, hogy ilyen hosszan ecseteltem!
Köszi szépen a bíztatást! Jól esik nagyon!
Már nincs itthon teszt, biztos voltam benne, hogy nem fog kelleni, hát tévedtem. :-) Legkésőbb csütörtök reggel tesztelek, ha addig kibírom, és mindenképp írok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!