Ecetes huvelyoblites, hogyan?
Figyelt kérdés
1 liter 10 %-os ecetet javasolt Dr.Czeizel, ha valaki kislany babat szeretne. Ezzel kell irrigalni vagy ezt nem lehet kivaltani pl azzal, ha egy tampont ebbe beaztatunk es azt hasznaljuk az egyuttlet elott? Valagol olvastam, hogy a natur joghurtos tamponnal is lehet savasitani. Koszonom a segito hozzaszolasokat.2015. szept. 23. 16:25
1/9 anonim válasza:
Az ecetes tampon rossz ötlet, marna. A joghurtos tampont a tejsav baktériumok megtelepedése miatt javasolják, nem hiszem,h ezzel el lehetne érni azt a savas kémhatást, ami kiszelektálja az y-os spermiumokat.
Az ecetes öblítés mellé még a naptármódszert használjátok!
2/9 anonim válasza:
Tisztelem, becsülöm a Czeizelt, de ezzel a kutatásával csak ártott és káoszt okozott a nők fejében. Ecetes irrigálás... hát bazzeg.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem tomeny ecetbe gomdoltam a tampon aztatasat, hanem a vizzel higitott valtozatba. Sokaknak remenyt ad a czeizeli statisztika es az arra epulo modszer.
2015. szept. 23. 18:58
4/9 anonim válasza:
Figyelj,én úgy gondolom,hogy nem szabad befolyásolni a születendő gyermek nemét.Az fog születni aminek születnie kell.Pl.háborúk idején rengeteg fiú gyermek született,mert ugyebár rengeteg férfi meghalt.És kell az utánpótlás,hogy ne boruljon fel az "egyensúly".Ez így lett kitalálva.Szerintem fogadd el,bármilyen nemű gyermeked lesz,és szeresd nagyon.Én is tisztelem Czeizelt,de nem annyira,hogy ecettel öblögessek.Te jó ég.Soha.Vigyázz magadra,alapból nem piszkálnám meg a természet által beállított dolgokat.De te tudod,csak légy óvatos
5/9 A kérdező kommentje:
Utolso. Kedves vagy, koszonom, teljesen egyet ertek veled. Ugyanigy gondoltam en is, amig nem voltak gyerekeim. Azota is igy gondolom, de az erzes, a kislany utani vagy eros. ket kisfiam van, es nagyon szeretnenk egy kislanyt harmadiknak. Kozhely, hogy egészséges legyen, ez a legfontosabb. De ha egy picit tehetnek azert, hogy legyen egy copfos is vegre a hadseregunkben, akkor esszeru hatarok kozott megtennem. Ezt pedig tényleg csak az erti, akinek egynemu gyermekei vannak, de mimdig motoszkal benne egy hianyerzet. Amugy szerintem a Jóisten donti ugyis el.
2015. szept. 24. 05:40
6/9 A kérdező kommentje:
Azert kicsit bantoak a mondataid. Igy ismeretlenul azz modnod, h nem szeretem a fiaimat, ezt ki kerem magamnak. Szegyelld magad. Ha nem segito a valaszod, miert rajtam koszorulod a nyelved? Ket fiu utan van bennem vagy egy kislanyra. De akkor vallalumk harmadikat, ha kisfiunak is ugyanugy orulnenk termeszetesen. Egyebkent a masodik babamra vegig minden orvos kislanyt mondott, vegul kisfiu lett, és nem dolt ossze a vilag. De a hianyerzet megmaradt. Mivel neked egy gyereked van, ezt nem biztos, h erted.
2015. szept. 24. 11:27
7/9 A kérdező kommentje:
Elég fura, hogy ide jössz kötözködni. Nem értem, hogy hogyan lehet ennyire félre érteni és hülyeségeket belemagyarázni ebbe a kérdésbe!..... Annyi más, hasonló témájú kérdés van. Inkább máshol oszd az észt! A tanácsaidat pedig ha nem segítőszándékúak megtarthatnád magadnak. Részemről ennyi. A pszichiáteri segítségről pedig csak annyit, ha valaki nem segíteni, hanem direkt lehurrogni akar mást, az nagyon nincs rendben a Világgal, de leginkább saját magával. Sajnállak.
2015. szept. 24. 13:41
8/9 anonim válasza:
4-es vagyok.
te jó ég !:D azt hittem nekem írod :O na mindegy gondolom volt itt egy bunkó,de nem látszanak már a kommentjei.
Szóval megértelek,tudom,hogy mennyire fontos,mint mindenkinek.De akkor próbálj valami természetesebb,jobb módszert keresni.Pl egy ismerősnek azt mondták dokik,hogy ritkán szexeljenek és akkor sikeres lesz,és egyébként be is jött nekik :) na valami ilyesmire gondolok.
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy. Koszi. Dehogy Neked irtam az elozoeket 4-eske, csak a valaszaimat is kitorolhettek volna. Igazad van. Azt hiszem hagyom a termeszetre es a Joistenre a dolgot. Nem fogom kiprobalni. Koszi, h irtal.
2015. szept. 25. 06:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!