Van valakinek valami tapasztalata az ecetes hüvelyöblítésről? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy a savas környezet kedvezőbb, ha valaki kislányt szeretne! Viszont vannak pro és kontra vélemények róla! (nem tudom mi tévő legyek)
Egy biztos KISLÁNYT szeretnénk!!!!!! :))
2010. szept. 8. 22:17
1/3 anonim válasza:
Szerintem magaddal szemben is kíméletesebb megoldás, ha figyeled a peteérésedet, és már a peteérés előtti napokban együtt vagytok a pároddal. Nekünk bejött, kislányt várok. A peteérés előtti 1-3 napban is együtt voltunk, plusz a peteérés napján is (bár azt szokták javasolni, hogy akkor a peteérés napját ki kell hagyni).
2/3 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy van akinek bejön, van akinek nem...én valahogy az ilyen dolgokban nem nagyon hiszek, még abban sem, hogy pé előtt kell együtt lenni, akkor lány lesz és ha utána akkor fiú...néztem ezt a kínai fogantatás naptárt, ez is van akinél bejön, van akinél nem...hát nem tudom. Én kisfiút szeretnék, de úgyis akkor vagyunk többnyire együtt, amikor a párom akarja, ő a kezdeményező! Aztán lesz ami lesz, csak legyen és egészséges legyen! De én meg tényleg kisfiút szeretnék.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is nézegettem a kínai naptárt, ha arra hagyatkozom tuti kislány lesz! :))
Visszanéztem amikor a kisfiam fogant, az bejött! Remélem most is befog! :))
2010. szept. 10. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!