Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nemvárt napján, majd 1 héttel...

Nemvárt napján, majd 1 héttel később is negativ teszt, azonban mensi sehol. Apróbb jelek. Lehetek babás?

Figyelt kérdés
Rendszertelen ciklusaim vannak volt, 3 hètre megjött, de volt hogy egy hónap ki is maradt. Viszont az utóbbi fél évben azt vettem észre mintha beáltt colna 33-35 napra. Most a ciklusom 42. napján járok, 2x nega teszt. Ma kezdett el kicsit fájni a bimbóm. Baloldalon hasszurka, de tegnap lefekvés előtt jobb oldalon elég aggasztó éles fájdalom ami aztán elmúlt. Ja és egész héten borzalmas fáradtság, napközben is aludnom kellett pár órát.

2015. szept. 20. 22:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Rendben. Megy a drukk!!!
2015. szept. 22. 21:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Neked 40. Nap megjött :( nem tudom ki lehetett a baj..mondjuk volt már 2 vetélésem és ott sem tudtuk az okokat.lehet nem tud rendesrn beágyazódni..2.voltam
2015. szept. 24. 20:15
 13/16 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom :( de nem szabad feladni!! Nálam sem stimmel valami, még azóta is késik, jeleket elenyészően tapasztalok, viszont "mindjárt megjön" érzésem van. Persze az összes teszt továbbra is negatív.
2015. szept. 25. 06:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem adom fel :) .kérdező:miért nem mész el dokihoz?hátha tud mondani valami érdemlegeset
2015. szept. 25. 20:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Valami hír???
2015. szept. 28. 22:11
 16/16 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál nincs baba :( megyek további vizsgálatokra, hogy kiderüljön miért maradt ki megint egy hónap. Köszönöm mégegyszer a drukkokat, de majd legközelebb hátha szerencsésebbek leszünk :)
2015. szept. 30. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!