Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » .36 éves vagyok és 4éve nincs...

.36 éves vagyok és 4éve nincs menszim és PETEÉRÉSEM hőhullámaim is vannak. PETEÉRÉSEMET NEM TUDJA SENKI SEM VISSZAHOZNI, HOGY KISBABÁM LEHESSEN!? HA VALAKI TUDD VALAMI OKOSAT SZÍVESEN FOGADOM? KÖSZÖNÖM

Figyelt kérdés
Jártam nőgyógyászhoz csinált mindenféle vérvizsgálatot, de női hormonszínt vizsgálatot nem kért nem tudom miért, a cukromat nézték azzal minden oké meg a pajzsmirigyemet talán az egy picit magas de azt mondták seemi gond . Elmentem egy profhoz ő csinált női hormon vizsgálatot vérvétellel amiből kiderült, hogy az egyik női hormonom nagyon magas:FSH-115 és az LH-62. A proftól kérdeztem van-e valami megoldás (inekció, gyógyszer, műtét, bármi) azt felelte nincs. Elmentem természetgyógyászhoz sajnos az sem hozott eredményt. Majd elmentem egy másik nődokihoz aki adott fogamzásgátlót (mercilon), de végül is mindegy milyen fogamzásgátlót ad így vettem ki a szavaiból. Egy hónapig szedtem (ennyit irt fel) megjött a vérzésem 4 év után majd a ciklus 3. napjától szednem kellett a (CLOSTILBEGYT) tablettát ami peteérést segít elő. Gondoltam na végre de jó, de sajnos semmi sem történt. Utánna többet nem jelentkezett a menszim. Elmentem meddőségi ambulanciára egy profhoz ő azt mondta ennyi volt kiürült a petefészkem és erre nincs megoldás. Kaptam egy gyogyszert (KLIMONORM) ami a hőhullámaimra jók és, hogy úgy mond kicsit vissza állítsa a belső rendemet visszahozza a menszimet, meg nem fogok idő előtt csontritkulásban meg hasonlókban szenvedni, de sajnos ennyi.
2010. márc. 13. 20:16
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Sajnos mindenkinél máskor jön el az az idő, hogy kiürül a petefészke. Kinek korábban kinek később. Neked már van gyereked?
2010. márc. 13. 20:48
 2/22 anonim ***** válasza:
Esetleg az Istenhegyi úti Géndiagnosztikát nem próbáltad még?Sokan dicsérik őket...
2010. márc. 13. 20:59
 3/22 A kérdező kommentje:
Igen van gyermekem ,de ettől függetlenül még szeretnénk!!!!
2010. márc. 13. 21:20
 4/22 anonim ***** válasza:
Hol voltál meddőségi ambulancián?
2010. márc. 13. 22:03
 5/22 A kérdező kommentje:
Kaposvár!
2010. márc. 13. 22:16
 6/22 A kérdező kommentje:
Elöszőr Pécsen voltam!!
2010. márc. 13. 22:18
 7/22 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudom mennyire hatásos dolog a te esetedben, de a fehér fagyöngy tinktúra mindennemű női meddőség kezelésére alkalmas. Bár ezt inkább szülőképes korú nők használják, akiknél más miatt nem jön össze a baba, de a te esetedben talán megér egy próbát. A hormonok rendbetételére is tökéletesen alkalmas. Ha érdekel,akkor leírom, hogy hol tudod beszerezni és hogyan adagold :)
2010. márc. 13. 22:19
 8/22 anonim ***** válasza:

Na bár nem írtál, hogy érdekel, azért leírom, hátha másnak is szüksége lesz rá: Fehér fagyöngy tinktúrát lehet kapni a gyógyszertárban, latinul Viscum album. Tehát csak mondod, hogy fehér fagyöngy tinktúrát szeretnél és ott adnak, tudtommal vény nélkül kapható szer. Mindenféle női meddőség kezelésére alkalmas. A hormonrendszerre is jó hatással van. Reggeli előtt fél órával is 25 cseppet kell bevenni és lefekvés előtt fél órával is 25 cseppet kell bevenni belőle. Ezekre a hőhullámokra is jó hatással van, bár nekem nagyon korai, hogy te 36 évesen klimaxolsz. A lényeg, hogy a klimaxos panaszokat is enyhíti, de tényleg jó meddőségkezelésre is.

Ami nagyon fontos még, hogy kérdezd meg az orvosod, vagy a gyógyszerészed véleményét a használatáról. Sorold fel milyen gyógyszereket szedsz, milyen betegségeid vannak, mert biztosan vannak kizáró okai is a cseppeknek. Otthon házilag ne akarj ilyet készíteni, mert a fagyöngynek vannak olyan részei, amelyek mérgezőek, ezért tényleg érdemesebb gyógyszertárban megvenni.

Ha ez nem fog segíteni rajtad, akkor írj és kitalálok a problémádra egy másik kezelést!

A fehér fagyöngyről itt is olvashatsz bővebben, most találtam ezt a netes oldalt, szerintem egész jól leírják, hogy mi is ez, bár kicsit lehetne részletesebb:

[link]

Ha bármi kérdésed, vagy bármelyik másik válaszolónak kérdése van, írjon ide nyugodtan és ha tudok válaszolok!

2010. márc. 13. 22:44
 9/22 A kérdező kommentje:
Bocsánat most néztem,hogy irtál.Igen érdekel!Nagyon köszönöm szépen!
2010. márc. 13. 22:56
 10/22 anonim ***** válasza:
Szia èn màr olvastam olyat ,hogy valakinek az akupunktura segített a korai klimaxban. Azonkívül Gynex cseppet ès az arwen-tornàt is ajànlanàm.
2010. márc. 14. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!