A tüszőrepesztő miatt (Ovitrelle) meddig lesz pozitív a HCG teszt? Hány nap alatt ürül ki?
Szia!
Nekem az első inszemináció után 15 nappal kellett tesztelnem. Félre is dobtam a tesztet, hogy negatív, nem vártam nagy csodákat. Párom vette észre pár perc múlva, hogy halvány pozitív. Előtte nem teszteltem, nem tudom meddig pozitív a teszt az ovitrelle után. De szerintem kb. 10 nap lehet, azért mondják, hogy 15 nap múlva tesztelj. Sok sikert! 24 hkm
10-es vagy 25-ös teszttel teszteltél ma reggel?Mert ha 10-sel akkor lehet az ovitrelle még,de ha 25-sel akkor lehet baba is ha mondjuk több petesejted ért meg :).
Megmutatod a teszted?
Ez 10-es teszt volt most, de szuri után is csináltam ilyet és gyengébb volt rajta a csík mint a 25-s facellen. Szóval szerintem nem annyira érzékeny teszt.
Nem sokára csinálok fotót és megmutatom. Egyébként 4 nagy tüszőm volt.
4 nagy tüsző az nem semmi :).Mivel stimuláltak,hogy ennyi lett?Lehet,hogy mégis babás csík ha mondjuk ikrek :)
Várom a képet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!