Volt e olyan, akinek sokat kesett a mnestruacioja? Mennyi ideje kesett? Es a vegen mi volt a gond? Terhes volt vagy sem? Tobbi lent!
Figyelt kérdés
terhes volt es nem mutatta ki a teszt , vagy 2-3 hopnapot rendesen jott es utanna megint sokat kesett? az hormon problema?2015. szept. 19. 08:14
11/13 anonim válasza:
Nekem most késik...elvileg 14-én már meg kellett volna jönnie,ami ugye 7 napja volt,azóta csináltam 3db tesztet ami negatív,de még ma se látom semmi jelét a vérzésnek...Ha a héten nem jön meg kénytelen leszek elmenni orvoshoz,ugyanis nem szeretnék gyereket.:S Eddig sosem késett 4-5 napnál többet.
12/13 A kérdező kommentje:
nem szedek es nem is szedtem soha fogamzasgatlot !
2015. szept. 22. 08:34
13/13 A kérdező kommentje:
11 es ?? mi a helyzet?? ?
2015. okt. 1. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!