Meddig normalis? A ciklus hanyadik napjaig lehet szamitani peteeresre?
Figyelt kérdés
Mult honapban a 18.napon volt, es a 47. napon jott meg. Ma vagyok a 19.napon es meg nem volt peteeresem.Lehet meg vagy ebben a honapban (is) kimarad?Valahol azt olvastam h ha a 20. napig nincs p.e akkor abban a honapban nem is lesz, ez tenyleg igy van?2010. márc. 13. 15:49
11/18 A kérdező kommentje:
Kedves Második válaszoló!Megpróbálom feltenni a ciklus.hu-ra a múlt havi görbémet,megtennéd h megnézed mikor lehetett a pé-m,csakhogy tudjak viszonyítani ebben a hónapban?
2010. márc. 14. 19:33
12/18 A kérdező kommentje:
Tudom h biztos nagyon egyszerű,de segítenétek hogyan tudom hozzáadni a hőmet a diagramhoz a ciklus.hu-n?
2010. márc. 14. 19:50
13/18 anonim válasza:
Rákattintasz a napra és akkor kiad egy listát és az elsőre ha rákattintasz oda lehet beírni.
14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Amint felraktam az egész múlt havi ciklust,belinkelem!
2010. márc. 16. 11:22
16/18 A kérdező kommentje:
Megnéznétek légyszi a görbémet?köszönöm!
2010. márc. 17. 13:00
18/18 A kérdező kommentje:
Mit csinálhattam rosszul?Hogy kell belinkelni ide??
2010. márc. 17. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!