3 napja késik a mensim, teszt negatív de a hőm 7 napja folyamatosan megy fel, szerintetek lehet ebből még pozi teszt?
Hőmérés jó dolog, amíg fent van addig lehet még pozi tesztetek. Nekem 4 nap késéssel jött meg. Addig fent volt a hőm majd mikor megjött leesett reggel.
Drukkolok lányok, hogy maradjon a hőtök!! :) Persze babóca miatt ;)
Sziasztok.Elsőnek írom, hogy még mindig nem jött meg de eddig minden nap ment feljebb 36,9 volt a tegnapi hőm ma meg 36,8.Szóval lehet most kezd leesni :( Nekem is vannak sokszor elég erős hányingereim,fáj a mellem de nem feszül és nagyobb se lett.A ma reggeli tesztem is negatív lett így én most abbahagyom a tesztelést egy darabig mert már kezdek eléggé befordulni.Nekem nem szokott ennyit késni max 1-1 napot és a hőm se volt még így hogy ment felfele.Írd meg kérlek neked hogy alakulnak a dolgok és hogy mi lett a teszt eredmény ha tesztelsz újra.
Második válaszoló köszi a biztatást de én már kezdek egyre kevésbé hinni abban hogy itt baba van.Szerintem már ki kellett volna hogy mutassa még ha későn volt peteérésem akkor is.Hát majd meglátjuk.
Első vagyok: én közben megbetegedtem, szóval nekem majd talán jővő hónapban :)
Neked nagyon drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!