Halvány pozitív vagy száradási csík?
Figyelt kérdés
Ha időn belül megjelent egy halvány pozitív csík, amit viszont csak bizonyos szögből lehet látni, akkor ez pozitívnak számít, vagy az a száradási csík? Gabriel teszt2015. szept. 15. 13:16
1/7 anonim válasza:
Hát így látatlanban nehéz megmondani . Kepet nem tudsz linkelni ?
2/7 A kérdező kommentje:
Nem sikerül olyan fotót csinálnom, amin látszik. Nem leszek elkeseredve akkor sem, ha száradási csík, csak nem tudom, hogy hogyan lehet megkülönböztetni.
2015. szept. 15. 13:19
3/7 anonim válasza:
Nagyon egyszerü a megkülömböztetés.
Csinálsz 2 nap múlva egy másik tesztet és azon már látni kell.
4/7 anonim válasza:
Időn belül nem lehet száradási csík, kétlem, hogy néhány percen belül megszáradna a teszt. De ettől még simán lehet negatív.
Annyi biztos, hogy nekem mikor pozitív lett a tesztem, az minden szögből egyértelműen látható volt.
5/7 A kérdező kommentje:
Holnap reggel megismételem. Vagy holnap után? Úgy izgulok....Köszi a válaszokat!
2015. szept. 15. 13:29
6/7 anonim válasza:
A Gabriel Teszt sajnos hajlamos erre! Múlt héten többször is ilyen volt nekem is. Sőt a múlt héten pozitív is lett és baba semmi. Romlott a minősége a Gabrielnek, pedig régen jó kis teszt volt mindig ezt használtam.
7/7 anonim válasza:
Szia. Én is így jártam.14 DPO-n reggel Gabriellel teszteltem és olyan halvány volt a csík, hogy forgatni kellett. Férjem azt mondta, hogy szerinte negatív. Fogtam magam és még az nap délután vettem a patikában egy Clearblue plusszos és egy digitális tesztet. Ahogy hazaértem, rögtön megcsináltam délutáni, kb. fél órás pisiből rögtön szép pozitív lett, majd másnap reggel a digitális is az lett. Ennyit a Gabrielről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!