Spirál mellett baba?
Figyelt kérdés
7 hónapja spirálom van.Ciklusom 25napos, 29.napon erős barnázásom volt azt hitem meg fog jönni, azóta sem jött.
Ma vagyok a 32.napon csináltam egy terhességi tesztet ami pozitív lett. A hasam enyhén görcsöl mint mensi előtt szokott. Van még rá esély hogy megjön vagy már tuti nem fog?
A válaszokat előre is köszönöm!
Kép a tesztről
[url= [link]
2015. szept. 12. 13:25
11/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Múlthét csütörtökön voltam orvosnál , hüvelyultrahangot csinált ahol már látszott a petezsák. Spirál tökéletesen jó helyen el sem volt mozdulva. Vasárnap elkezdtem vérezni csinált a dokim mindjárt ultrahangot és ott már szabálytalan volt a petezsák és több rendellenességet is látott. Elindult a vetélés. Tegnap reggel befejezték a terhességet.Sajnos.
2015. szept. 24. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!