Olyan furcsán érzem magam. Mitől lehet?
1-es, ez attól is függ, hogy milyet szedett, az alacsony hormontartalmúaknál az orvosok kifejezetten ajánlják, hogy már az első tablettamentes hónapban próbálkozzanak, mert nagyobb az esély a sikeres megtermékenyülésre közvetlenül az abbahagyás után.
Ha 23-án hagytad abba, akkor ezek még nem lehetnek terhességi tünetek, inkább a hormonrendszered próbál helyreállni. Hányinger, rossz közérzet általában a trehesség 6-8. hetében kezdődik, éha az 5.-ben, te még azért jóval előbb vagy. A többi tünet is inkább PMS-es tünet.
Köszönöm a válaszokat. Gondoltam, hogy esetleg a peteérés okozhat ilyen tüneteket. Vagy ez nem lehetséges? Ahhoz meg már "késő"van, nem? Nem tudom.
Első válaszoló. Tudom, hogy megoszlanak a vélemények ezzel a szüneteléssel kapcsolatosan. Nekem a nőgyógyászom azt mondta, hogy nincsszükség várni, azononnal is teherbe eshetek.
Igen, 16 hetes vagyok:) Nekem jöttek a szokásos pms-tünetek: pár pattanás, érzékeny mellbimbó, aztán a nemvárt körüli napon görcsölés, de ez utóbbi kettő kicsit később indult, mint máskor, és a görcsölés jellege is másmilyen volt, rövid, pár mp-ig tartó erős görcsök jöttek a semmiből napközben, főleg, ha álltam egy helyben, és nem mozogtam, és ez ismétlődött kb olyan 8x összesen. Aznap viszont már volt halvány pozitív tesztem, így tudtam, hogy magnéziumot kell beszedni.
Előtte egy héttel volt 2-3 nap, amikor émelyegtem, de tudtam, hogy az még nem lehet emiatt, és máskor is volt, hogy tüneteket produkáltam, és nem volt baba (fémes íz a szájban, émelygés, meg ami belefér:)). Most olyan igazi hányinger a 6. hét közepén volt először. Mondjuk én nem kávézom, aki szokott, annak jöhet már előbb is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!