Ha babát szeretnék és minden nap együtt vagyok a párommal és nem esek teherbe az azt jelenti, hogy valami gond van?
Figyelt kérdés
2007. nov. 6. 17:11
1/3 anonim válasza:
Szia! Nem feltétlenül jelent problémát. Nem irtad mióta szeretnétek kisbabát. Mi is 8 hónapig probálkoztunk amikor sikerült. Az elején nagyon görcsösen akartam, hőmérőztem, számoltam a napokat, aztán elhatároztam,hogy nem figyelek ezekre akkor jön a baba amikor Ő akar. Ez a módszer bevált. Kitartást és sok sikert!
2/3 anonim válasza:
egy ev hiaba valo probalkozas utan jonnek csak a meddosegi vizsgalatok.igaza van az elottem ironak,ne gorcsolj,es az sem jo ha minden nap egyutt vagytok, mert a spermaknal mennyisegi es minosegi csokkenes all fennt.ugy olvastam 2-3 naponta idealis,ennyi ideig ami bejutott el is,es apukanal pedig ujak termelodnek.
3/3 anonim válasza:
talán pont ez a baj nem szabad minden nap.A peteérésed elött kb.3 nappal sem szabad.A kis fickoknak kell ám 3 nap mire megerösödnek...Egy jo akaro,és ugyancsak probálkozo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!