Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitöl lehet 5 napig pozi az...

Mitöl lehet 5 napig pozi az ovuteszt?

Figyelt kérdés

A ciklus 14. napjatol pozi az ovuteszt, mar 5. napja, elötte nem volt pozi. Görbet is vezetek. Volt mar valakinek hasonlo? Hcg tesztet is csinaltam tegnap, az negativ lett. Tüneteim ovu utaniak, kicsit elkezdtek fajni a melleim, es nagyon faradt vagyok, de ez minden ovu utan igy szokott lenni. Köszönöm a velemenyeteket!

Tesztek:

[link]

Görbe:

[link]

2015. szept. 5. 13:28
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem lehet, hogy neked akkor mensi utan fogant? Mert en is erre gyanakszom, hogy esetleg a 9. napi együttletböl foganhatott esetleg a baba, es azert marad pozi, mert mar a baba miatt mint josteszt, pozi marad. Viszont a hcg meg keves meg, ezert nem mutat semmit a hcg teszt :)
2015. szept. 5. 14:04
 12/21 anonim ***** válasza:

Kérdező, mikorra nem várod?

2-es

2015. szept. 5. 14:22
 13/21 A kérdező kommentje:
Ma vagyok a ciklus 19. napjan, es 24-30 napos ciklusaim vannak atlagban. Tehat azt mondom, hogy olyan 5-10 nap mulva nem varom :)
2015. szept. 5. 14:37
 14/21 A kérdező kommentje:
Nos, csinaltam most is egy lh-t, mert nem hagyott nyugodni, de mar halvanyabb, nem pozi, ugyhogy egyelöre nem jött be az elmeletem :) Köszönöm a hozzaszolasokat es a drukkot! :)
2015. szept. 5. 14:59
 15/21 anonim ***** válasza:
6-os vagyok.Azért drukkolok h baba legyen neked is a dologban. Csak azért írtam, h ne éld bele magad, ha mégsem. Nem jó h mindenki azt írja h tuti baba lesz, te bebeszéled magadnak és egy hatalmasat csalódsz. De hajrá! :)
2015. szept. 5. 17:02
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm 6-os neked is! Mar nem elem bele magam, mert halvanyodik az lh teszt, igy szerintem most nem baba miatt volt több napig pozi. Meglatjuk mi lesz! Köszi a drukkot! :)
2015. szept. 5. 20:05
 17/21 A kérdező kommentje:
Mar a 7. napnál tartok, es még mindig pozi-közeli az lh-m. Érzem a jobb petefészkem, kicsit feszít, remelem nem ciszta miatt...
2015. szept. 7. 09:14
 18/21 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Az nem hiszem h pozit produkálna..Na írj majd h mi lett. :)
2015. szept. 7. 13:24
 19/21 anonim ***** válasza:
Mi lett Veled kedves Kérdező? Hasonló helyzetben vagyok, és nagyon érdekelne azóta mit mutatnak a tesztek.
2015. szept. 11. 18:13
 20/21 A kérdező kommentje:
Nos, ma vagyok 10. dpon, es ugy ahogy eddig, ma elkezdtem vérezni. Általában 10. dpo körül kezdek el pecsetelni, majd a 13. dpon szokott megjönni. Hcg tesztet csináltam reggel, negativ volt, es az ovuteszt is teljesen negativ. Úgyhogy egyelőre még nem jött meg, de valószínű, hogy ez ismét egy sikertelen hónap. Sajnos. Tavaly június óta nem védekezünk. :(
2015. szept. 12. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!