Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció terhesség alatt?

Szaban kérdése:

Menstruáció terhesség alatt?

Figyelt kérdés
7hete voltunk együtt a párommal, azóta kètszzer menstruáltam, bár az első kèsett 3napot, a második rendben volt, többször èreztem az elmúlt hetekben, hogy a bal oldalon szúr a hasam, ami aztán átsugárzott a jobb oldalra is, rángatózást èrzek mindkèt oldalon. Ám ma reggel már hányingerem volt, többször megszèdültem, valamint elèg sűrűn kell mennem pisilni. Termèszet
2015. szept. 4. 10:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Rángatózást akkor sem éreznél még, ha teherbe estél volna. A terhességi teszt ennyi idő után délutáni vizeletből is biztosat mond, de szerintem nem vagy terhes.
2015. szept. 4. 10:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen!
2015. szept. 4. 10:41
 3/5 anonim ***** válasza:

A szúrkálást én is éreztem, amikor nem voltam terhes. Sőt, a férjem is, és úgy tudom, nála biztosan kizárt a terhesség.

A rángatózás azért van, mert az egyik ér a méhednél van. Ezért van az is, ha a hátadra fekszel, akkor látod, ahogy ritmusosan rángatózik.

2015. szept. 4. 12:01
 4/5 anonim ***** válasza:
A többit bebeszéled magadnak. Nagy valószínűséggel nem vagy terhes!
2015. szept. 4. 12:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Az erős szúró èrzès azèrt zavaró,mert előfordul,hogy olyan erős,hogy nem bírok kiegyenesedni sem,de van amikor tompább.
2015. szept. 4. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!