Hőgörbe figyelés, mi lesz ebből?
Sziasztok, gondoltam megkérdezlek titeket szerintetek mi lesz ebből a görbéből? Azt hittem ma megjön a mensim, mert tegnap leesett a hőm és mindig utána levő nap még lejjebb esik és akkor megjön. Erre ma reggel felment megint. 14.dpon, és 34.cl-on járok 31-32 napos szokott lenni. Mensi előtt sose ment fel a hőm.... Tudom még bármi lehet sőt lehet még késik két napot.
Valakinek volt hasonló? Mi lett belőle? Mármint hogy mensi időnél leesett majd mégis felment a hő.
Tüneteim pms szerűek így arra nem alapozok.
Köszi, előre is a tippeket no meg a tapasztalatokat :)
Bár igazatok lenne :S :)
Már csináltam 3 tesztet is a héten igaz nem első hanem második pisiből... de egyik sem pozi még halványan sem.
Júniusban volt sajnos egy vetélésem :( most nagyon örülnénk, ha hamar sikerülne újra egy pindur. Első baba lenne.
Furcsáltam is most, hogy ma nem jött meg és a hőm is újra felment.. ma is csináltam tesztet ezen felbuzdulva, de még mindig semmi. Hasam kicsit fáj néha szurkál mint mikor terhes voltam. DE előző mensi előtt is két héttel így fájtam.... így ebben nem bízok.
Barátnőm szerint 14. dpon simán lehet, hogy negatív a teszt.... No de majd hétfőn vagy kedden tesztelek, ha nem jön meg... mindenesetre holnap meglátjuk milyen a reggeli hőm :)
Köszönöm a drukkot, mindenképp írok :)
Mindenképp másikkal tesztelek, ha tényleg nem jön meg. Veszek Rossmanos facell tesztet, talán arról olvastam a legtöbb jót.
Tegnap teljesen leírtam ezt a hónapot, mert nagyot esett a hőm. Most meg megint ez a kattogás, hogy hopp..de sok helyen írják, hogy inkább mensi előjel, ha ekkorát esik..
Csak ne lennék ennyire türelmetlen :)
Egyébként így szokott lenni mensi előtt, ennyi adatom van:
Mensi 36,8 körül fent van aztán egy esés majd mégegy esés és akkor meg is jön. Csak ezért fura ez a görbe :S Ráadásul, ha minden igaz 1-2 napja késik is a mensim.
36,8-> 36,6-> 36,4 ezen meg is jön
36,8-> 36,7-> 36,6
36,7-> ? -> 36,3
Bocsánat, hogy ennyire rágörcsöltem a dolgokra, de a vetélésem óta, nehezen tudok nem erre gondolni ilyenkor :S
Ez nem jelent túl jót babatéren:(
Tegnap este reménykedtem, mert nagyon fájtak a melleim, főleg olyan izomlázszerűen, ahogy terhesen is :( Ma reggelre meg tiszta "ragya" lett a homlokom... ilyet viszont sose tapasztaltam, még serdülő koromban sem volt. No mindegy egy két nap és kiderül.
Gondoltam azért jelzem, hogyan is állok :)
Szép napot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!