Mi lehet annak az oka, hogy az iskolában nem tudok figyelni?
Sokszor van, hogy magyaráz a tanár és én meg közben elkalandozok és valami hülyeségen agyalok. Vagy van hogy megpróbálnak nekem elmagyarázni egy matek példát és nem tudok hosszú ideig koncentrálni rá. Olyan is szokott lenni, hogy a tanár lediktál egy hosszú mondatot leírom kb félig és addigra már elfelejtem, hogy mi a másik fele.
16/f
Leginkább az, hogy a tananyag a legtöbb diák szemében teljesen érdektelen.
Ehhez hozzáadhat még, hogy a pedagógus sem megfelelő, és az alapból érdektelen anyagot nem tudja leadni megfelelően.
Ha nem alszol eleget(márpedig a tinik a megborult biológiai órájuk miatt sosem alszanak eleget, hisz átáll a szervezetük arra, hogy későn tudnak csak elaludni, de az iskola reggel van), az is dekoncentráltságot okoz, főleg több nap után.
Lehet lepontozni, amiért nem csak a diákokat hibáztatom,hanem a szar oktatási rendszert.
Mindezt felnőttként látom így :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!