Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Alhasi fajdalom, szedules,...

Alhasi fajdalom, szedules, hasmenes szeru szeklet mitol lehet?

Figyelt kérdés
12 napja mult el a mensim,akkor csinaltam a biztonsag kedveert egy tesztet,negativ lett...otletek?nem hulye tudatlan tini vagyok,van egy ferjem es mar egy kislanyom!kimeljetek a negativ kommentekkel...
2015. szept. 1. 14:34
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja es nem szurkalo erzes..eddig olyan volt,viszont 2napja ez mar inkabb tompa fajdalom
2015. szept. 1. 14:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha általában nem szoktak ilyen jellegű "panaszaid" lenni, akkor attól még lehetsz terhes, de a helyedben talán felkeresnék egy nőgyógyászt, ha bizonytalan vagyok, vagy megvárnám a ciklus végét, hogy megjön-e. Azt szokták mondani, hogy a tesztet a várható menzesz első napján érdemes leghamarabb megcsinálni, úgyhogy még azzal is várhatsz talán egy néhány napot, hogy megismételd a tesztet.
2015. szept. 3. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!