Hogy dolgoztátok fel a negatív tesztet?
Nyilván mindenki reménykedik, hogy összejött a pici.
De mikor elkövetkezik a teszt ideje, és sajnos negatív, mit váltott ki belőletek? Hogy dolgoztátok fel?
Sehogy, mert nem volt negatív teszt. Nem mértem hőt sem, ovu teszt sem volt és a pozitív tesztet sem kellett átrakni negativba, meg kontrasztba, mert pozitív volt anélkül is. Mi úgy álltunk hozzá, ahogy 10-20 évvel ezelőttig mindenki. Mikor úgy álltunk, úgy döntöttünk, hogy most már bármikor jöhet a baba. Minekután aktív szexuális életünk volt mindig is, ezért soha nem számolgattam, hogy vajon mikor van peteérésem, akik rendszeresen élnek nemi életet, azoknak erre nincs szükségük. Mikor egy hetet késett a menstruációm egy szép pozitívat teszteltem. Ennyi történt.
Egy jó tanács: aki ennyire rágörcsöl, mint itt gyakorin újabban divatos, az egyáltalán ne csodálkozzék, hogy nem jön össze. Néha úgy viselkedik itt egyik másik állítólag felnőtt nő, mint egy 5 éves gyerek, ha nem akkor kapja meg a játékát, amikor ő épp akarja. Egy kisbaba nem így működik. Tessék rendszeresen együtt lenni, ne csak azért, mert most hirtelen babát akartok, hanem bakker, egy pár vagytok! Nem tudom miféle párkapcsolat az, ahol csak akkor vannak együtt a parnerek, amikor az ovu teszt, meg a hőmérő, meg a kiskutya kukija szerint peteérés van. Nem rád gondolok kérdező, mert nem derült ki, nálatok mi a módi. De minden második kérdés vagy az ovu teszttel, vagy a negatív teszt kontrasztositásával kapcsolatos. Szeressétek egymást a pároddal, amilyen gyakran csak lehet, előbb fogsz így pozitívat tesztelni, mint ezzel a rágörcsöléssel!
4-es, örülj neki, hogy te azonnal megkaptad a játékodat....
Tudod, mindenki úgy indul neki, hogy csak szexelnek felhőtlenül, nem hőmérőznek, nem naptáraznak, nem görcsölnek. Kíváncsi lennék, te mit tennél, ha elmúlna vagy 16 húúúúdelazákvagyunk hónap, baba meg sehol. Te nem kezdenél el olvasgatnia témában? Nem keresnél fel egy orvost?
Kérdező, a kérdésedre válaszolva:
Én úgy dolgoztam fel, h feladtam. Beláttam, hogy nekünk ez soha az életben nem fog sikerülni. Ezt éreztem és a mögöttünk lévő 2 év küzdelem is ezt támasztotta alá. Elfáradtunk, besokalltunk, nem akartunk tovább tökölni, meg idegileg rámenni a babatémára, így hát bejelentkeztünk lombikra, elsőre sikerült, boldogság van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!