Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy dolgoztátok fel a negatív...

Hogy dolgoztátok fel a negatív tesztet?

Figyelt kérdés

Nyilván mindenki reménykedik, hogy összejött a pici.

De mikor elkövetkezik a teszt ideje, és sajnos negatív, mit váltott ki belőletek? Hogy dolgoztátok fel?

2015. aug. 31. 14:19
 1/9 anonim ***** válasza:
21%
Mit kell ezen feldolgozni? Negatív és kész. Majd talán következő hónapban...
2015. aug. 31. 14:24
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
Elkeseredett voltam és dühös. Aztán újra erőre kaptam mert nem akartam feladni. Eldöntöttem hogy én márpedig anya leszek és így is lett. Hozzáteszem nem kevés pénz és küzdelem árán. De megérte.
2015. aug. 31. 14:45
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Engem észhez térített, hogy ez nem így megy, hogy én irányítani akarom (minden hülyeségre figyeltem, pl. nem mentem biciklivel, nehogy akadályozza az esetleges rázkódás a beágyazódást, ezen járt az agyam, férjem számára sem voltam agyilag elérhető, stb.). Aztán észbekaptam, lazítottam, férjem nagyon meg is örült, hogy lenyugodtam, és nem kell időzítetten együttlennünk. Nem tudom, hogy ennek volt-e köze hozzá, de utána pozitív lett a teszt.
2015. aug. 31. 14:52
 4/9 anonim ***** válasza:
28%

Sehogy, mert nem volt negatív teszt. Nem mértem hőt sem, ovu teszt sem volt és a pozitív tesztet sem kellett átrakni negativba, meg kontrasztba, mert pozitív volt anélkül is. Mi úgy álltunk hozzá, ahogy 10-20 évvel ezelőttig mindenki. Mikor úgy álltunk, úgy döntöttünk, hogy most már bármikor jöhet a baba. Minekután aktív szexuális életünk volt mindig is, ezért soha nem számolgattam, hogy vajon mikor van peteérésem, akik rendszeresen élnek nemi életet, azoknak erre nincs szükségük. Mikor egy hetet késett a menstruációm egy szép pozitívat teszteltem. Ennyi történt.

Egy jó tanács: aki ennyire rágörcsöl, mint itt gyakorin újabban divatos, az egyáltalán ne csodálkozzék, hogy nem jön össze. Néha úgy viselkedik itt egyik másik állítólag felnőtt nő, mint egy 5 éves gyerek, ha nem akkor kapja meg a játékát, amikor ő épp akarja. Egy kisbaba nem így működik. Tessék rendszeresen együtt lenni, ne csak azért, mert most hirtelen babát akartok, hanem bakker, egy pár vagytok! Nem tudom miféle párkapcsolat az, ahol csak akkor vannak együtt a parnerek, amikor az ovu teszt, meg a hőmérő, meg a kiskutya kukija szerint peteérés van. Nem rád gondolok kérdező, mert nem derült ki, nálatok mi a módi. De minden második kérdés vagy az ovu teszttel, vagy a negatív teszt kontrasztositásával kapcsolatos. Szeressétek egymást a pároddal, amilyen gyakran csak lehet, előbb fogsz így pozitívat tesztelni, mint ezzel a rágörcsöléssel!

2015. aug. 31. 15:04
 5/9 anonim ***** válasza:
73%
Valakinek sajnos nem jon ilyen egyszeruen, mint neked elozo valaszolo.. ezert ovu tesztel es homerozik, en kifejezetten orvos keresere kezdtem el homerozni, es ovu tesztelni. Egyaltalan nem akartam ,,ragolcsolni" ennyire de vegul is muszaj csinalni, ez nem azt jelenti, hogy csak idozitett egyuttletek vannak, de egy ido utan probal az ember mindent megtenni hogy szulo lehessen..
2015. aug. 31. 16:34
 6/9 anonim ***** válasza:
73%

4-es, örülj neki, hogy te azonnal megkaptad a játékodat....

Tudod, mindenki úgy indul neki, hogy csak szexelnek felhőtlenül, nem hőmérőznek, nem naptáraznak, nem görcsölnek. Kíváncsi lennék, te mit tennél, ha elmúlna vagy 16 húúúúdelazákvagyunk hónap, baba meg sehol. Te nem kezdenél el olvasgatnia témában? Nem keresnél fel egy orvost?

2015. aug. 31. 18:08
 7/9 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, a kérdésedre válaszolva:

Én úgy dolgoztam fel, h feladtam. Beláttam, hogy nekünk ez soha az életben nem fog sikerülni. Ezt éreztem és a mögöttünk lévő 2 év küzdelem is ezt támasztotta alá. Elfáradtunk, besokalltunk, nem akartunk tovább tökölni, meg idegileg rámenni a babatémára, így hát bejelentkeztünk lombikra, elsőre sikerült, boldogság van.

2015. aug. 31. 18:11
 8/9 anonim ***** válasza:
79%
kedves kérdező! Nehezen,minden egyes hónap küzdelem,nem köntörfalazok,sajna így van. már lassan kezdek belenyugodni, hogy nekünk nem biztos, hogy megadatik. Nem tudunk mást tenni,csak reménykedni a következő hónapban.Kitartást kívánok. Ja és kedves 4-es! Felnőtt nő vagyok,nem gondolkodom 5 éves módjára,csak vágyom olyas valamire,ami neked könnyen megadatott,amire nem kellet éveket várnod,mint nekünk, Azért tudod ilyen könnyen felfogni,mert hamar összejött. De mi akik már évek óta próbálkoznak,nem tudnak nem rágörcsölni. És nem mond azt, h ha te is így lettél volna, mint mi,akkor is így gondolkodnál,mert nem. aki nem volt ebben a cipőben,az nem tudja mit érzünk! Fájdalmat,reményt,elkeseredettséget és vágyat,igen ezt mind egyszerre érezzük,mert csak arra vágyunk, h a világ legszebb pozícióját tölthessük be,azt hogy anyák lehessünk.
2015. aug. 31. 22:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is nehezen...azt hittem majd elsőre összejön, vagy ha nem, majd a következő hónapban. Másfél év uTán sikerült és valóban akkor, amikor már arra gondoltam, hogy ok, ha nem lesz, akkor nem lesz, nem érdekel. (persze azért érdekelt) és abban a hónapban sikerült. Szóval nem volt semmi bajunk, mégis váratott magára. Sok sikert!!
2015. szept. 1. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!