Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez a valamilyen folyás szerint...

Ez a valamilyen folyás szerintetek mi? Meg fog jönni?

Figyelt kérdés
Ovu tesztem 26-án és 27én lett pozitív,utána nem néztem már.22,24,25,27,28-án voltunk együtt. Ma 31-én barnás,de ilyen nyálkaszerű is volt benne folyásom volt,de csak a wc papíron hagyott nyomot.Azóta semmi... Nem volt sok,nem volt élénkpiros,fehérneműn semmi:-( picit fáj a hasam
2015. aug. 31. 11:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Akkor kb 10-re nem várod te is ugye? Nekem is így volt. Bár én nem ovu teszteltem csak éreztem. Mi 16-18-20-21-23-25-26-29-én voltunk együtt. Puffadás, enyhe alhasi fájdalom, halvány barnás folyás tapasztalható nálam.

még BÁRMI lehet. Nálad is nálam is. Még kb most érkezik majd meg a méhbe a megtermékenyitett petesejt ha sikerült a dolog.

2015. aug. 31. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!