Ovuláció után száraznak kell lenni? Kell, hogy legyen valamilyen folyás?
Szia.
A hődet igy nem lehet megmondani hogy jó e ahhoz az egész hónapot látni kéne.És addig mindenkié jó amig meg nem jön..Vezeted amugy diagrammon?Nem linkeled be?
Elvileg ha tudod hogy mikor kell együtt lennetek akkor jókor voltatok.Ahhoz semmi köze hogy száraz vagy e vagy folyásod van sajnos mindenkinél teljesen változó erre nem lehet adni...:((Én sosem figyeltem a folyásom csak annyit tudok mondani hogy mensi előtt vizes volt asszem vagy nem tom és mikor babs lettem tök száraz voltam.Utánna pedig bocsi ha igy irom olyan volt a wc papir ha megtörölte magam mintha selyem lenne érdekes...:-)
Ugyhogy erre a folyáa dologra nem lehet adni és nagyon korán kérdezel legeslegkorábban 14 nap mulva kiderül az igazság de hamarabb nem hiszem mert akkor még tünetek sincsenek.Remélem sikerült sok sikert!
9 hetes km.
Igyvan főleg ha babás leszel minden furcsaság normális lesz...:-))ami van bőven..:-))
De tiszta szivből kivánom nektek a gólyát a babóval drukkolok.Innen az oldalrol sokan drukkoltak anno nekünk és jól vagyunk köszönjük!!:)
Sok helyen azt olvasom, hogy az ovu után azoknak a nőknél akiknek amúgy sincs sok folyása, 3 száraz nap következik, akiknek pedig több folyása szokott lenne, azoknak ezekben a napokban is van valamennyi. már kivülről tudtam az egészet, nálam mégsem így volt.
A folyásomon semmi változást nem észleltem, sőt, a nem várt előtt ugyanúgy vizes volt két napig mint mielőtt mensizek. De nem jött meg...
19 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!