Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovuláció után száraznak kell...

Ovuláció után száraznak kell lenni? Kell, hogy legyen valamilyen folyás?

Figyelt kérdés
Tegnap előtt volt ovum és száraz vagyok.Ez normális?Eddig nem nagyon figyelgettem magam,de most a baba miatt igen.Ovulációm előtt két nappal is együtt voltunk és az nap is,meg tegnap is az jó?A hőm 36,7.Az alap hőm pedig 36.5.Méhszájamat nem nézem.Mikor kell krémes folyásnak lennie,vagy az csak akkor lesz,ha terhes maradtam?
2009. júl. 11. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ovu után közvetlen már száraz lettem.Eredményt szerdán tesztelhetem,addig ima
2009. júl. 11. 19:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia.

A hődet igy nem lehet megmondani hogy jó e ahhoz az egész hónapot látni kéne.És addig mindenkié jó amig meg nem jön..Vezeted amugy diagrammon?Nem linkeled be?

Elvileg ha tudod hogy mikor kell együtt lennetek akkor jókor voltatok.Ahhoz semmi köze hogy száraz vagy e vagy folyásod van sajnos mindenkinél teljesen változó erre nem lehet adni...:((Én sosem figyeltem a folyásom csak annyit tudok mondani hogy mensi előtt vizes volt asszem vagy nem tom és mikor babs lettem tök száraz voltam.Utánna pedig bocsi ha igy irom olyan volt a wc papir ha megtörölte magam mintha selyem lenne érdekes...:-)

Ugyhogy erre a folyáa dologra nem lehet adni és nagyon korán kérdezel legeslegkorábban 14 nap mulva kiderül az igazság de hamarabb nem hiszem mert akkor még tünetek sincsenek.Remélem sikerült sok sikert!

9 hetes km.

2009. júl. 11. 19:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Drukkolok az első válaszolonak utolso voltam.
2009. júl. 11. 19:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!Első:neked drukkolok:)2.neked pedig gratulálok és boldog babavárást:)Görbém sajna nincsen,mensi naptárban írogattam a hőmet.Akkor megnyugodtam...tehát normális,hogy száraz napok vannak.
2009. júl. 11. 19:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Igyvan főleg ha babás leszel minden furcsaság normális lesz...:-))ami van bőven..:-))

De tiszta szivből kivánom nektek a gólyát a babóval drukkolok.Innen az oldalrol sokan drukkoltak anno nekünk és jól vagyunk köszönjük!!:)

2009. júl. 11. 19:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Elsö vagyok,nagyon szépen köszönöm.
2009. júl. 11. 19:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Sok helyen azt olvasom, hogy az ovu után azoknak a nőknél akiknek amúgy sincs sok folyása, 3 száraz nap következik, akiknek pedig több folyása szokott lenne, azoknak ezekben a napokban is van valamennyi. már kivülről tudtam az egészet, nálam mégsem így volt.

A folyásomon semmi változást nem észleltem, sőt, a nem várt előtt ugyanúgy vizes volt két napig mint mielőtt mensizek. De nem jött meg...

19 hetes km

2009. júl. 11. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!