Ránéznétek az inzulin terhelésemre?
Figyelt kérdés
Aggódok hogy minden oké legyen mert lombikozunk, ma megkaptam a leleteket, szept. 9-re vissza is megyek endodokihoz. De addig is szeretnék tájékozódni hogy mire számíthatok. Szóval:
Inzulin 0. perc: 10,3 mIU/L
60. perc: 13,0 mIU/L
120. perc: 11,9 mIU/L
2015. aug. 28. 19:31
2/16 anonim válasza:
Hát ez azért túlzás első. A kiindulasija kicsit magas, de én 200as 2 órás érték mellett sem voltam cukorbeteg, csak ir-es. Ítélkezz lassabban!
3/16 anonim válasza:
1es: ez nem cukor hanem inzulin!! Nem ugyanaz!!!
5/16 anonim válasza:
Emberek: inzulin, nem cukorszint! Inzulinnak egyáltalán nem nagyon.magas!!!
6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors reagálást! Szép estét mindenkinek!
2015. aug. 28. 19:43
7/16 anonim válasza:
Nincs semmi bajod. Csak olyanok véleményét kérdezted, akik nem tudják mi a különbség a terhelt cukor és a terhelt inzulin szint között.
8/16 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es válaszoló! Köszönöm. Akkor ez egy jó eredménynek számít? Olvasgattam én ugyan máshol is de hát senki nem egyforma, hasonló eredményekkel rendelkező embert nem találtam. :)
2015. aug. 28. 19:46
9/16 Amarok Tonrar válasza:
Egy másik kérdésben endokrinológus által megadott értékekre hivatkoznak, idézem:
"A 120 perces inzulin 45 mUI/I alatt normális,
45-90 mUI/I között IR gyanús, de ha nincs más probléma akkor nem kell vele foglalkozni
90 mUI/I felett igazolt inzulinrezisztencia áll fenn."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!