Ezek halvány pozitívak?
Figyelt kérdés
Facelle teszt, de ki vettem a tokból hogy tudjam fényképezni. Hány nap múlva kellene erős csíknak lennie ha ezek nem szellemcsíkok?
Köszönöm!
2015. aug. 27. 13:16
1/15 anonim válasza:
gratula, baba van! Boldog babavárást! :)
2/15 anonim válasza:
Szerintem igen pozi. 14. Dpo tól màr làtvànyosan erősebbnek kell lennie. Szóval csinàlj egyet két- hàrom nap múlva. De ìgy is làtszik hogy erősödött,főleg hogy du- i a màsodik.
3/15 A kérdező kommentje:
Egyből kijöttek a csíkok, az igaz hogy még halványak, de nagyon reménykedem. 2 éve várjuk a babát.
Köszönöm! Vasárnap ismételek.
2015. aug. 27. 13:25
4/15 anonim válasza:
Igen, nagyon gyanús. Én is reménykednék. Szerintem erősödni fog.
5/15 anonim válasza:
Gratulalok,szerintem baba lesz! :)
6/15 anonim válasza:
erősödik a teszted, úgyhogy szerintem is baba :)
7/15 anonim válasza:
nem akarlak elkeseríteni, de nekem ugyan ilyen lett ez a teszt múlt hónapban és nem volt baba. azért szurkolok, hogy neked máshogy legyen :)
8/15 anonim válasza:
Ez eléggé pozitivnak tűnik. :)
Mikor kellene megjönnie?
9/15 A kérdező kommentje:
Szerintem szombaton lenne esedékes, ezeket hétfőn-kedden csináltam.
2015. aug. 27. 16:17
10/15 anonim válasza:
Ó, hát akkor még fog ez erősödni, korán teszteltél.
A vasárnapi csik már tuti le fog ugrani a tesztről. :)
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!