Pettingeltünk a barátommal és már annyira voltunk,hogy kívántuk egymást nagyon és ő betette nekem a nemiszervét de csak nagyon kicsit épp kettőt mozdított rajta és ki is vette. Lehetek ettől terhes az előváladék miatt? Tartalmaz spermiumot? Mindenki mást most/mást látunk mindenhol. Előre is köszönjük,fontos lenne.
és még engem oltanak le, mikor mondom hogy a tiniknek nem kéne szexelniük. Itt is egy újabb bizonyítéka hogy teljesen éretlenek vagytok rá.
2015. aug. 27. 15:40
22/27 anonim válasza:
"Persze, bíztassátok csak arra, hogy megszakításosan szexeljenek. Max ha becsúzik a gyerek akkor megy kapartatni, ugye ? Ti sem vagytok okosabbak mint a kérdező(utolsó 2 válaszoló)"
Bocs, hogy nem ijesztgetem, mint itt a többség. Felelősséggel kell csinálni, de azért hagyjuk már ezt a marhaságot, hogy teherbe esik úgy, hogy még a szűzhártyát se érték el. Ez még a megszakitásos modszer 'gyereknemzési hatékonyságát' sem éri el.
De persze értem én, hogy szeretnek itt egyesek riogatni. Csak épp néhány szegény itteni kérdező lány képes bevenni ezt a maszlagot és szétparázza magát, holott realitása nincs a dolognak.
2015. aug. 28. 02:14
23/27 anonim válasza:
Ugyan utolsó, ne légy már te is ennyire naiv!Hogy a francba ne lehetne. Éppen elég 1 spermium, az pedig akár még a szűzhártyán is átjut. Szerinted a menstruációs vér, alvadtvér hogy jut át rajta?? És ha nem is lesz terhes, igen akkoris rá kell ilyeszteni illetve tudatosítani benne hogy ebből SIMÁN lehet gyerek, a tán akkor nem csinál ilyet többé. Szóval nemhinném hogy ebben az esetben meg kellene nyyugtatni.
2015. aug. 28. 06:57
24/27 anonim válasza:
És még annyi, hogy általában az ilyen kis taknyosok esnek teherbe.
2015. aug. 28. 06:58
25/27 anonim válasza:
Szerintem sem kell paráztatni, én is rengeteget paráztam fiatalabb koromban, pedig mindig, kivétel nélkül használtunk óvszert, dehát az sem 100% ugye, megértem a kérdezőt, hogy parázik, eléggé megtanulja ebből a parából is, hogy védekezni kell. És annak az esélye, hogy terhes lesz ebből, kb annyi, mint nyerni a lottón....sokan játszanak ebben a reményben az igaz, és néha nyer is valaki, de azért az esélyeket helyén kell kezelni. (Amikor több millió sperma bejut és épp peteérés van akkor statisztikailag 30% az esély, ehhez képest pár kósza spermium kb semmi.) Jöhet a lepontozás :-)
2015. aug. 28. 08:48
26/27 anonim válasza:
" ehhez képest pár kósza spermium kb semmi"
Elég 1! Ha hiszed ha nem. És lezártam a témát. Bíztassátok csak a kérdezőt és többi taknyost, hogy nyugodtan lehet csinálni védekezés nélkül.
2015. aug. 28. 13:02
27/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,ma megjött úgyhogy megnyugodtunk:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!