Lehetek terhes így? Nagyon félünk a barátommal.
Figyelt kérdés
Pettingeltünk a barátommal és már annyira voltunk,hogy kívántuk egymást nagyon és ő betette nekem a nemiszervét de csak nagyon kicsit épp kettőt mozdított rajta és ki is vette. Lehetek ettől terhes az előváladék miatt? Tartalmaz spermiumot? Mindenki mást most/mást látunk mindenhol. Előre is köszönjük,fontos lenne.2015. aug. 26. 21:28
11/27 A kérdező kommentje:
De csak az eleje volt bent be sem tette rendesen
2015. aug. 26. 22:31
12/27 anonim válasza:
"De csak az eleje volt bent be sem tette rendesen
"
Az előváladék az ELEJÉBŐL jön. Nem ártana felfogni...
13/27 A kérdező kommentje:
Szűzhártyámig nem ért el
2015. aug. 26. 22:36
15/27 anonim válasza:
Szinte semmi esélye nincs, de persze nem 100%, én nem aggódnék, de legközelebb védekezzetek, hogy megspóroljátok az aggódást!
16/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Csak így mindenki mást mond és nem tudom aggódjak-e.
2015. aug. 26. 22:45
17/27 anonim válasza:
" ez biztos s hogy terhes vagyok?"
ne aggodj nem vagy terhes! Majd ha gyereket akarsz és honapokig probalkoztok mikozben teljesen telibe lõ a partnered akkor gyere vissza ide mert jot fogsz röhögni sajat magadon, hogy milyen kis hulyeseg miatt izgultal annyit :D
18/27 anonim válasza:
Persze, bíztassátok csak arra, hogy megszakításosan szexeljenek. Max ha becsúzik a gyerek akkor megy kapartatni, ugye ? Ti sem vagytok okosabbak mint a kérdező(utolsó 2 válaszoló)
19/27 anonim válasza:
uhristen.. hanyevesek vagytok.? 15?.. sok eszetek nem lehet, ez az irasaidbol is lejon. Talan vedekezni kelenne, es felelosseg teljesen gondolkodni ..
20/27 anonim válasza:
annyira csak nem félhettetek ha bevállaltátok a kockázatot. és igen, lehetsz terhes. de nem mindegy a ciklusod hanyadik napján volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!