Nemvárt napja előtt vizes majd nem várt napján vérzés helyett fehér, krémes folyás. Teszt negatív. Lehet terhesség?
Figyelt kérdés
2015. aug. 26. 14:59
11/22 A kérdező kommentje:
jaj de jó :) gratulálok utolsó :) és a folyás? az is hasonló volt?
2015. aug. 27. 16:33
12/22 anonim válasza:
Kooszi. A feher kremes folyas volt, lehet vizes is volt, de nem emlekszem mar ra 😄 csinalj egy gabrielt! Az a tuti. Miota kesik?
13/22 A kérdező kommentje:
3 napja késik, Gabriellt hol tudok venni? Rossmanban nem láttam. Holnapig tuti várok mert ma dolgozom
2015. aug. 28. 06:45
14/22 anonim válasza:
En a gyogyszertarban vettem es biztosra mentem, egybol a ket darabosat vettem meg. A drogeriakban szerintem nem lehet kapni ilyet. Elvileg ez is 25os erzekenysegu, bar a lily is es az negativ volt amikor a gabriel pozitiv lett. Majd irj hogy mi lett!! :)
15/22 A kérdező kommentje:
teszteltem ma és negatív... :(
2015. aug. 29. 10:58
16/22 anonim válasza:
Miota kesik? Elso par nap kesesnel nekem se mutattak a tesztek semmit!
17/22 anonim válasza:
Ja Bocsi 5 napja kesik, ha kesobb fogant (mint nekem) akkor nem csoda h negativ. Ket nap mulva ismeteld meg ha nem jon meg.
18/22 A kérdező kommentje:
na ma délután ellövök egy tesztet ha hazaértem a melóból :)
2015. aug. 31. 07:16
19/22 anonim válasza:
Na szia bocsi h nem irtam. Mi a helyzet? 😁
20/22 A kérdező kommentje:
az negatív lett de még mindig nem jött meg. Egy hetet várunk és akkor tesztelünk. Nem idegesítem magam fölöslegesen
2015. szept. 2. 06:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!