Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon lehet ez baba is?

Vajon lehet ez baba is?

Figyelt kérdés
E hónap 17.-én kellett, hogy megjöjjön. Meg is jött ugyan, de alig észrevehető, rózsaszínes pecsételgetés. 21.-én megerősödött de az sem olyan mennyiségben, mint szokott, Azóta is tart, de éjszaka semmi, napközben pedig csak ha elkezdek mozogni ( sok munka lesz hirtelen, pörögni kell közben stb.) de akkoris minimális mennyiség. Terhességi teszt ( clearblue) negatív, illetőleg időntúl pozitív.

2015. aug. 25. 22:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Ismétld meg a tesztelést.Facelle nagyon jó.Vagy ha nem sajnálod a pénzt,vegyél digitálisat.
2015. aug. 26. 00:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Teszteltem bár dél körül, második pisiből szòval igen, nem bírtqm már kivárni a holnapot. Negativ lett. Holnap max csinálok reggel, már úgyis szabadnapos leszek :-) viszont ha nem baba akkor tippem sincs mi lehet. Kegyetlen szorulásom van, és még ma is van valamennyi vérzésem de ez tényleg nagyon barnás enyhe már.
2015. aug. 26. 13:17
 3/3 anonim ***** válasza:
10-es érzékenységűvel tesztelj, ha az is nega nem vagy terhes.
2015. aug. 26. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!