Ma volt egy enyhe barnás színű vérzésem, ez beágyazódás, vagy korai vetélés lenne?
Augusztus 15-én volt peteérésem, a következő menstruációm várható időpontja augusztus 29-e, esetleg 30-a. Viszonylag pontos szokott lenni, ritkán van egy nap csúszás. Előző terhességem is első próbálkozásra jött, ezért gondoltam, talán most is könnyen jön a baba. Olvastam sok helyen a beágyazódási vérzést, csak nekem előzőleg nem volt.
Ráadásul kicsit szövetes, nyákos volt, inkább barnás színű. 12 és 9 napja voltunk együtt férjemmel (peteérés körül, nyilván a többi nem releváns). Görcseim csak nagyon enyhék.
Ha ez beágyazódási vérzés, akkor elvileg tesztelhetek? A HCG a beágyazódás után már kimutatható?
Köszi a válaszokat.
Nekem holnap kellett volna megjönnie, de már addigra vége lesz. 5 nappal hamarabb jött. Nyilván a peteérés is hamarabb volt ennek megfelelően, azért is nem vettem észre a jeleit, amikor figyeltem. Én nem hőmérőzök, csak figyelem a tojásfehérjés nyákot, meg az enyhe görcsöket, de az ezek szerint 11-e körül volt, nem 15-16-án.
Ennek köszönhetően szalasztottuk el a termékeny napokat, mert akkor nem tudtunk együtt lenni...
Na majd ebben a hónapban ügyesebb leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!